Konu: Morris Hardwick - Kaydron Hunter - Tarreion Synder / NON RP  (Okunma sayısı 185 defa)

#0 - 31.01.2022 13:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Asot123 Morris Hardwick @Azovski36 Tarreion Synder @tantanayapma  Kaydron Hunter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @BatuhanC the Emperor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: non rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar şehirde FBI arabasıyla siren yakarak geziyor. Üstelik o aracı sürülemiyor diye biliyorum, arkadaş büyük ihtimalle hile, süren arkadaş zaten bir seviye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 31.01.2022 13:42 levis »

#1 - 31.01.2022 14:23
İyi günler o aracı yolda bulduk ve arkadaş oradan aldı. Bizde sürüyorduk. Zaten @Nraxy adlı yetkili bizi yanına çekti ve gerekli uyarıyı yaptı. Ortada hile felan yok dostum. İyi forumlar.  :sampanya:

#2 - 31.01.2022 14:24
@Nraxy adlı yetkili arkadaş ile konuşup anlaştık. FBI Rancher aracı sürülüyor, OOC kininizi bir kenara bırakıp sistemi araştırsaydınız zaten anlardınız dost. Nraxy adlı yetkili bizi spawnlayıp /b'den konuştuk, uyardı ve bizde özrümüzü diledik. Idlewood üyesi olduğum için açtığın şikayet maalesef ceza almadan sonuçlanacak arkadaşım, adınıza üzüldüm. Rollerde görüşmek üzere, iyi günler dilerim.  :o

#3 - 31.01.2022 14:26
Sizi uyaran admin bu şikayete bakabilir. Ben ceza almak zorundasınız gibi bir şey demedim. Siz kendi kafanızda senaryo uydurabilirsiniz.  O:-)

#4 - 31.01.2022 14:27
Senaryo felan yok dostum zaten /rapor attınız birde gelip bunu foruma taşımanız saçma değil mi?

#5 - 31.01.2022 14:28
Sizi uyaran admin bu şikayete bakabilir. Ben ceza almak zorundasınız gibi bir şey demedim. Siz kendi kafanıza senaryo uydurabilirsiniz.  O:-)
Kimin ne denli şikayet açtığı algılayabiliyorum artık, kafamda uydurulan bir şey yok. Açılan şikayetlere baktığımda neyin ne olduğu anlaşılıyor dost. Etiketlediğin kişilerden bu yazıdan sonra cevap gelmeyecek. Sonuçlanabilir  8)

#6 - 31.01.2022 14:30
Senaryo felan yok dostum zaten /rapor attınız birde gelip bunu foruma taşımanız saçma değil mi?
Rapor attıktan sonra yanıt alamadık, bu yüzden şikayet açtık. Soru atarak bir cevap istedim, sürülemiyor diye cevap geldi, şikayet açtım.

#7 - 31.01.2022 17:53
Oyun içinden uyarıldılar, şikayet arşiv.