Konu: [Andre Morgan / Christopher Morgan] - Car Surfing  (Okunma sayısı 179 defa)

#0 - 26.01.2022 18:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre_Morgan @Kexlor / Christopher_Morgan @RDKYSZN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lark_Lerom @yusufamca5445

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2022 / 17.30 - 18.00 suları arasında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER

Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Taciz/tecavüz, pedofili rolleri
anınmış kişi rolleri, ünlü isim kullanımları vs.
Müslüman rolleri
Refleks rolleri
Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)
Tetikçi rolleri
Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
Yüksek seviyeli hacker rolleri
Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı.
Azeri kökenli uyruk rollerinin bir kısmı. (Azerbaycan Türkçesi konuşmak, "qardaş, qaqaş, yaxşı, uşaq vb." kelimeler yasaktır.)

CEZASI: Uyarı, kick, hapis, yasaklanma.

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
      Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl sonrası, bisikletle iki kişi beraber gidiyor. AFK iken, emote verip karakterime saldırıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar dün akşam gelip bir rol çevirmiş, rolün sonunda geldiğim için haberim yok ve şikayet bununla alakalı değil. Hood bölgeme geldiler, ufak bir rol geçti ve brawl başladı, burada da sorun yok. Brawl bitiminde arkadaşlar bir bisiklete iki kişi bindiler, animasyon ve emote kullanmadan uzaklaştılar ve afk attım, birkaç dakika sonra da gelip AFK durumunda iken beni düşürmüşler.

#1 - 26.01.2022 18:44
Komik cidden, dün aynı arkadaşlar aşırı agresif ve saçma rol yapıp PM üzerinden " saçma rol yaptık haklısın özür dileriz" dediler kendilerinin canları sıkılıyor o kadar belli ki eve geçtiğimde özür dilediği PM'in SSini buraya atıyor olucam lütfen sabit olun arkadaşlar.

#2 - 26.01.2022 18:53
Bu olayın car surfing olduğundan haberim yoktu, emote verip arkadaşımla geziyorduk araç alacak paramız olmadığı için.

Emotem; /me bisikletin ön kordonuna oturur.

#3 - 26.01.2022 19:04
Şahitliğim olmasa bile bir açıklama yapmak istiyorum. Ortalama, genç karakterleri canlandırıyorsunuz. Bisikletin kordonu dediğiniz kısım, ortalama yetişkin bir bireyi taşımasında imkan yok. Bisiklet dediğiniz, belirli bir ağırlığa kadar taşır. Bir kişiyi geçtim, yahu bir bisiklet iki kişiyi nasıl taşısın? Konuyu yetkili ekibinin yorumuna bırakıyorum, keyifli roller.  :sampanya:

#4 - 26.01.2022 19:20
Bu olayın car surfing olduğundan haberim yoktu, emote verip arkadaşımla geziyorduk araç alacak paramız olmadığı için.

Emotem; /me bisikletin ön kordonuna oturur.

Dün ki saçma rolünüzden sonra PM üzerinden ''illegal yasağımız var dostum, forcelamayın illegal yasağımız olmasa bile saçma bir rol dönüyor kurgulanmayın'' demiştim, cevap olarak bu cevabı verdiniz

Sonrasında da PM üzerinden arkadaşına değil bana PM attın, bu da SS'de gözüküyor.

Sonrasında da rolü bitirip beş dakika sonra PM üzerinden özür dilediniz, bugün de yine rol kalitemizi bozmak için çabalamışsınız farkediyorum ki, lütfen ya lütfen biraz mantık çerçevesinde döndürün bir şeyleri.

#5 - 26.01.2022 21:21
"Sonrasında da PM üzerinden arkadaşına değil bana PM attın, bu da SS'de gözüküyor."

Öncelikle sana /pm üzerinden bunları yazan ben değilim. Karıştırıyorsun.

İkincil olarak kişi afk iken bana saldırdılar demiş, orada daha 1 dakika geçmeden aramızda kavga oldu hasar kayıtlarına bakılabilir. Oraya tekrar uğradık ve şahıs orada duruyordu, bizde role devam ettik ve şahısa vurduk. Şahısın afk olup olmadığını bilmeme, isiminin yanında vs. bi afk amblemi vs. yoktu. Şahıs afk kalıcaksa bi interiorda vs. kalabilirdi. Bu konuda savunmam bu kadar. Bisiklet olayı içinse emotemi vermiştim, böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Kusura bakmayın.

#6 - 26.01.2022 22:39
Konuştuğunuzda, SS'lere bakarsan 17.33 saat. Onu AFK iken dövüp yaraladığın dakika 17.42. Amacını hala çözebilmiş değilim dostum. Mahalleye on kere gelip trollüyorsunuz.
Mahallede "/me etrafa ağ atar." diye emote atıyorsun.

Sevgili yöneticilerimin, bu konuyu kısa sürede inceleyip hangi tarafın haklı olup olmadığını görmelerini umuyorum.

#7 - 26.01.2022 22:48
@Kexlor 'un karakteri hile kullanımı sebebiyle yasaklandı, diğer arkadaş adına şikayet devam ediyor.

#8 - 27.01.2022 14:37
Merhabalar, Christopher karakteri ceza alacak.