Öncelikle merhabalar. Arkadaşın kullandığı skin aylar öncesinde Streliza tarafından piyasaya sürüldü, o sıra almak istedim 50tl çektiği için almaktan tekrar vazgeçtim çünkü 50tl'ye değecek bir skin değildi, daha sonra skin bi' arkadaşım tarafından başka bi' server de kullanılmaya başladı, skini o alınca doğal olarak da ister yayar ister kendi kullanır. Ben skinin orjinal halini arkadaşımdan alıp sadece body rengini değiştirdim ve Vice'e yüklettim. Bu arkadaşın skininden haberim dahi yok, ki duyduğuma göre orjinal halini çalıp kafa ve ayakkabısını değiştirmiş sadece bunu "Vice Squad serverinde arama yerine Kolley yazarak da görebilirsiniz, skin yaptırmak istiyorum diye istekte bulunup çaldığı skinin ayakkabı ve kafasını değiştirmiş sadece". Arkadaşımız bayağı zeki..
Şu anda body yaygın durumda zaten, bunu Nort park's vs vs birliklere bakarak görebilirsiniz. Orjinal halini çalıp kafa ve ayakkabı değiştirince skin senin olmuyor. Şu an skinin orjinal hali de bende, sadece rengi değişik. Skin çalıp kendi emeklerinizle yaptırmış gibi göstermeniz de ayrı bi' kafa..