Konu: Derek Rowe  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2022 01:09

Vatandaşlık Numarası
38879
Ad-Soyad
Derek Rowe
Doğum Tarihi
26.03.1996
Telefon Numarası
4350566
Mail Adresi
Banka Hesap Numarası
408418

Neden yardım istiyorsunuz?
Angel Pine'da yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. Küçük yaşlarda ailemi kaybettim. Ayaklarımın üzerinde durabileceğim düşüncesi ile şehrinize geldim. Fakat ekonomik olarak oldukça zor bir süreç ile hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Sizlerden alacağım bağış ile düzenli bir hayat için ilk adımı hedefliyorum.
Daha önceden yardım aldınız mı?
Hayır
Mal varlığınızı kanıtlayacak ekran görüntülerinizi paylaşınız.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.03.2022 13:33
                                           ​                                                                                                       
                                                                                                             Randevu başvurunuz incelendi ve bir sorun bulunmadığından dolayı onaylandı.
                                                                           06/03/2022 ve 13/03/2022 tarihleri arasında telefon hatlarınızı açık tutmanız gerekiyor, belediye çalışanları tarafından randevuya çağırılacaksınız.

Kaşe: Vice Şehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.03.2022 16:12
                                           ​                                           
                                                                                                 06/03/2022 tarihinde Sosyal Hizmetler Birimi tarafından görüşme sağlandı, bütün işlemleri onaylandı.
                                                                                                                                                                                                                                          Kaşe: Vice Şehri Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 07.03.2022 01:17
$10.000 para yardımı hesabınıza başarıyla aktarılmıştır. Şans sizinle olsun.
Spoiler: GösterGizle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok