Konu: [24.01.2022 - Birden fazla kişi] GBI, Retarted RP, Noob DM  (Okunma sayısı 278 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2022 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fabian_Carvallo @Dreat23, Martoni_Walenkino @becheldemirovski, Christabel_Nediel @Beagle

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Taniel Iskenderian @gercekceteci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2022 - 23:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI, Retarted RP ve Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. Hapishanede hücrenin kapısında duruyordum. Arkam dış tarafa dönük, o esnada Fabian Carvallo merdivenlerden bulunduğum kata geldi ve arkamda durdu. Omuz atma emotesi verdi ve önüme bakmamı söyledi. '' Ne anlatıyorsun oğlum sen? '' dememle tehdit etmesi bir oldu. Ben küfür edince de arkadaşıyla beraber saldırdılar. Hapishane içerisi güvenli bölge. Kendi kendilerine omuz atıp, tartışma başlatıp brawl yaşanmasına sebep olmalarından dolayı ceza almalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İleti kirliliğine gerek yok, tek ileti halinde savunma yaparsanız sevinirim.

#1 - 25.01.2022 00:28
Merhabalar, öncelikle orada omuz atması evet Retarted RP fakat, ben tam olarak ne olduğunu bilmiyordum artı olarak saldırdığımı kabul ediyorum arkadaşlarıma yardım etmek amaçlı, güvenli bölge olduğunu bilmediğim için böyle bir rol döndü. Eğer ceza-i işlem uygulanacaksa yapacak bir şey yok.

#2 - 25.01.2022 04:55
Arkadaşlarımız ile orada saldırdık ama şahsi anlamda söylüyorum bir birirniz ile atıştınız sandık ve olay böyle başladı. Lakin il-legal rol döndü diyorsun, hapishane gibi bir yerde zatana  ''Mermilerim  daha hızlı'' diye biliyorsan orada kavga çıkar zaten.

#3 - 25.01.2022 11:03
Hapishanenin güvenli bölge olduğunu bilmiyordum, rol çıksın diye arkadaşa omuz attım, sonrasında arkadaş ile tartıştık işte dışarıda ağzına mermiyi  basarım diyince gardımı aldım bana saldırmasını bekledim, bana saldırınca bende karşılık verdim. Sonrasında biririsi buranın güvenli bölge olduğunu söyledi. Bunu duyunca barışmak için arkadaşa elimi uzattım.
« Son Düzenleme: 25.01.2022 11:05 Dreat23 »

#4 - 25.01.2022 12:43
Rol çıksın diye birine omuz atıp rolünü baltalayamazsınız. Yaptığın Retarted RP, bunun devamını getirmen de şikayet konusundaki diğer ihlaller.
Yineliyorum, ceza almalarını talep ediyorum.

#5 - 25.01.2022 16:15
Tamam omuz attım fakat sen karşılık verdiğin için role devam ettim, bana pmden retarted rp yaptığımı söyleseydin role devam etmeseydin rolü iptal edebilirdik. Fakat sen gelip küfür etmeye başlayınca olaylar kızıştı.

#6 - 25.01.2022 19:10
Sürekli roleplay. Sen bilmen gereken bir şeyi unutmuşsun, hatırlatmadığım için suçlu mu oluyorum? Onaylı bir oluşumun yeminli üyesiyim. Böyle durumlarda alttan almamı/rolün iptaline oynamamı beklememelisin.

#7 - 25.01.2022 19:29
Merhabalar, karakterler ceza alacak.