Konu: [21.01.2022 - Maske_15566 - Maske_33439 - Lucky_Smith - Bradley_Garretle] DM  (Okunma sayısı 392 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2022 19:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_15566 - Maske_33439 - Lucky_Smith - Bradley_Garretles

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel_Xinya

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2022 18:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncesinde kişiler arkadaşlarıma sıktı, arkadaşlar benden yardım istedi ve ben de kişiyi vurdum. Sonrasında @yutoalpha isimli admin gelip rolü delledi ve ihlaler ile ilgileneceğini söyledi. Rolün dellenmesine rağmen kişiler gelip bana ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin sadece sistemseli var forumda tanıtımları bulunmuyor.

#1 - 21.01.2022 21:58
 Savunma: Olaya dahil olmuş bir olarak şöyle açıklayım, karşı taraf sokağımıza sıktı, biz de kendimizi kolladık arkadaş mahallemize sıkıp Pawnshop oraya gitti, sonrasında kendisi ile kısa süreli bir çatışmaya girdik, kendisi vurulduktan sonra forum'a başvurdu, olayı tam net görmedim sadece aktif rolde bulunuyordum, burada karşılıklı bir düşmanlık var, düşmedik rk süremiz bittikten sonra karşıya cevap verdik rol olarak, yine de daha detaylı anlatım için yakından rolle dahil olan biri daha iyi açıklar olayın bu tarafını gözlemledim, kendime ve arkadaşlarım adın kısa bir savunma yaptım, gerekli ssler sunulacaktır.  @yutoalpha
Alıntı
Öncesinde kişiler arkadaşlarıma sıktı, arkadaşlar benden yardım istedi ve ben de kişiyi vurdum.
rollün dellendiğinden haberimiz bile yoktu.
« Son Düzenleme: 21.01.2022 22:09 Glock17 »

#2 - 21.01.2022 22:09
Öncelikle herkese selamlar, Maske_33439 Benim karakterim. Silahı sıkıp vuran kişi benim. Bradley Garretle karakteri 60 Collins birliğinin R20'si ve benim İc olarak rol yaptığım kişiler. Rolün dellendiğinden benim bir haberim yoktu. Benim bildiklerim gelip orada Drive-BY ile ateş açmışsınız, üstüne RK ihlali yapıp sıkmışsınız. Bunu rol ile öğrendim ve sizi aramaya çıktık. Seni çatıda gördük ve oraya çıkıp seni vurdum. DM'lik bir durum var mı bilmiyorum. Dediğim gibi, rolün delleğinden haberim yoktu kusura bakmayın. İyi roller  :sampanya: :vays:

#3 - 21.01.2022 22:34
Rol dellendi biliyordum, fakat böyle devam ediyorsa biz de rölü dellemek istemiyoruz, arkadaşlarınız halla saldırmaya devam ediyor. @yutoalpha

#4 - 25.01.2022 17:00
@Wodo Rolün yutoalpha adlı yetkili tarafından iptal edildiğinden haberiniz var mıydı?

#5 - 25.01.2022 19:26
Merhabalar, @Wodo Yönetimi Kandırmaya Çalışmak ve peşpeşe yediğiniz DM ihlalleri sebebi ile karakteriniz yasaklandı.