Konu: [24.01.2022 - Antony Well] Aktif rolde bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 24.01.2022 12:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antony Well - @b2214

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Angelina Laverty - @Aivory / Stewart Orlando - @mehmetyigit

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2022 / 11:55 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rol esnasında quit

Alıntı
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım tarafından evinin soyulduğuna dair mesaj alıyorum, bölgeye yöneldiğim esnada Vice City - Las Venturas Highway üzerindeyken bahsedilen evden ihbar geliyor. Bölgeye vardığımızda arkadaşım içeride olduklarını belirtiyor ve giriş yapıyoruz. Giriş yaptığımız sırada Antony Well, Angelina Laverty (Ev sahibi) tarafından etkisiz hale getirilmiş olduğunu görüyoruz. Tutuklama işlemleri sürerken üstünde bulunan silahı eve girmeden önce araca bıraktığını söylüyor. Söylediği şey üzerine discord üzerinden kanıtları bana ulaştırmasını istiyorum, bir süre bekledikten sonra quit atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.01.2022 12:49
Şahitliğimi onaylıyorum ve ek olarak bağlantı koparmak değil kendi isteği ile çıkış yapıyor. Ve yine eklemek isterim ki arkadaş ''quit'' atarak hem silahının gitmesini önlüyor hem IC hapis yatmaktan kaçıyor. Yasa dışı silah bulundurmak ve soygundan hapis yatması lazım. Bunun üstüne birde ''quit''atıyor. Lütfen gerekenler yapılsın.

#2 - 24.01.2022 14:17
Rolde haber vermeden q attığım doğru cildiyeye hastaneye gittim, isterseniz ilaç reçetesini atabilirim.
Kayraya da discorddan silahı araca attığıma dair ss'i attım buraya da atıyorum.
Haber vermeden q attığımdan dolayı jail yiyeyim fakat silahımı almayın lütfen, Roldeki diğer kişilerde kabul eder ise rolü tekrarlanmasını talep ederim.
Boyutu büyük diyor attırmıyor fotoyu şu linkten bakabilirsiniz: https://resimyukle.io/r/U4Fzi0x0aF

#3 - 24.01.2022 14:50
Silahı 11:44'te araca atıyorsun. Saat 12:00'a kadar silahı araçtan almadığını nerden bilicez ve ek olarak /silahbirak ile arabaya koyabilirdin. Ve silah üstünde duruyor zaten. Yani bunu biz bilemeyiz belki o süre içinde silahı aldın. Oyundan çıkmadan önce de /b kanalından belirtebilirdin. Anlayış gösterirdik.  Velhasılkelam benim açımdan sorun olan tek şey rolde quit atıp IC cezadan kaçman. Yetkililer IC ve OOC cezanı verir zaten. Eğer rol tekrarlancaksa belirtirsiniz. İyi forumlar.  :)
« Son Düzenleme: 24.01.2022 14:53 Aivory »

#4 - 24.01.2022 15:10
İC-OOC ceza razıyım sıkıntı yok zaten tüm gün aktif bırakıyorum exp kasmak için ama silahım alınmaz ise sevinirim. /silahbirak komudunu yeni öğrendim zaten 2 hafta olmadı oyuna başlayalı.

#5 - 24.01.2022 17:31
Karakter cezalandırılacak.