Konu: geri çekildi  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 23.01.2022 19:08
geri çekildi
« Son Düzenleme: 24.01.2022 22:28 Batinoski »

#1 - 23.01.2022 19:31
Merhaba. Savunmamı basit şekilde gerçekleştireceğim, konuyu yanlış açmana rağmen.

Telsizden herkesi garaja çağırıyorum bir rol için. Siz de otomatik olarak geliyorsunuz. Telsizden sokağa çağırıyorsam demek ki bende bir şeyler var ki sokağa adamları toplayabiliyorum değil mi? Bunu düşünmen gerekiyordu. İkinci olarak garaja yeni girdiğini söylüyorsun. Lorenza karakteri size IC olarak garajın işleyişini ve kimin ne olduğunu söylemiş. Destekleyebilir. Garaja ilk girdiğin de ortama alışmak istersen, insanlar ile tanışırsın değil mi. Sen girdiğin ve bölgeye geldiğin gibi "Garaj üyelerini kötülüyorsun" Bu çok anormal bir durum. Sonra bende sana küfür ediyorum doğal olarak sen kimsin diyorum, küfürlü bir şekilde. Bölge sahibiyim, doğal olarak bunları duymak garibime gidiyor. Sonra bana diyorsun ki, tanımadığın bir adama. "SENİ BURADA YATIRIR SİKERİM". Hiç kimseyi tanımadığın bir yerde, nasıl bunu diyebiliyorsun peki? Onu da geçtim, ben motora koşarken ardından şunu söylüyorsun. " BAK SABRIM DİBİME KADAR TAŞTI, KAFANI KALDIRIMA SÜRTERİM". Tanımadığın adamlara bunu diyemezsin. Üstelik tanımadığın adam bölge sahibi ve garaj sahibi. Bölgemde saygısızlık yapıyorsun bende seni vuruyorum. Olayı yanlış anlatman üzücü. Seni CK edebilirdim ama etmedim, savunmam bu kadar. İyi roller dilerim.

Kanıt: GösterGizle

#2 - 23.01.2022 19:34
Merhaba, ortama yeni alışıyoruz kimseyi tanımıyoruz. Telsizden isminin gözükmesi senin çağırdığın anlamına gelmiyor. Oraya geliyoruz ve rica ediyorum bu konunun düzelmesi için garajı kötülüyor diyorsun, garajı kötülemek gibi bir hitapta bulunmadım. Küfür sonucu sıkman bana göre yanlış, bu yüzden şikayet açtım.

#3 - 23.01.2022 19:37
Kanıtları iyi oku ahbap, şikayet açmanda sorun yok. En doğal hakkın. Ben yeni bir birliğe girsem böyle roller sergilemem, savunmaya daha bir şey yazmak istemiyorum. İyi roller dilerim sana.

#4 - 25.01.2022 12:47
K&A.