Konu: Psikolog Kliniği / www.rachelpsikolog.com  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 06.02.2022 02:04

Psikoloji/Psikolog Nedir?

Psikoloji veya ruh bilimi, davranışı ve zihini inceleyen bilimdir. Bilinçli ve bilinçsiz olayların yanı sıra daha çok duygu ve düşüncenin incelemesini içeren Psikoloji, çok kapsamlı bir bilimsel alandır. Bu alanda uzman olan ve aynı zamanda bilgi araştırması yapanlara psikolog denir.

Hakkımda

Berkeley Üniversitesi'nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tamamladım. Çeşitli okullarda ve Rehberlik Araştırma Merkezinde staj yaptım. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kabul-Kararlılık Terapisi ekolünde teknikler kullanıyorum.
Aile Danışmanlığının yanı sıra birçok eğitim aldım ve hâlâ almaktayım.

Daha öncesinde aşabildiğiniz ancak şu an zorlandığınız problemler, suçluluk duygunuz, hayattan zevk alamamak, sorunlarla nasıl başedeceğinizi bilemediğiniz durumlarda size yardımcı olmak için buradayım. Hatırlatmak isterim ki, bu seanslar acınızı dindirmeyebilir ancak acınızı da yanınıza alıp değerleriniz ekseninde hayatınızı yaşamayı bu seanslarda öğrenebilirsiniz

Uzmanlıklar:
İlişki / Evlilik Problemleri,
Ruhsal-Toplumsal, Kişisel ve Çevresel Diğer Koşullarla İlişkili Sorunlar,
Kişilerarası İletişim Problemleri.

Bilgi ve Seans İçin

Bilgi ve seans işleri telefon görüşmesi üzerinden ve e-mail üstünden gerçekleşmektedir. Gerekli bilgileri elde edinmek için iletişime geçiniz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Seansa dair ilk adımı atmak istiyorsanız, e-mail üzerinden adınızı, soyadınızı, yaşını ve hissettiğiniz sorunları bahsederek kendinizden kısaca bahsedebilirsiniz. ((pm atın))

E-mail: rachelfn@gmail.com
Telefon:9473161
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok