Konu: [20.01.2022 - Tommy Wilson] POWERGAMING  (Okunma sayısı 85 defa)

#0 - 20.01.2022 19:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy Wilson @kenankerim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucien_Aitchison @MertEfe1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2022 / 19:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k3

Alıntı
POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba rol esnasında şahıs belinden sopayı çekerek saldırdı, belinde gizliyormuş diye emote verdi tam anlayamadım ama hiç kimse belinde sopa taşımaz diye düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 20.01.2022 19:55 raisko »

#1 - 20.01.2022 19:55
Lucien Aitchison olarak şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.01.2022 17:43
Merhabalar karakter Guns out of Ass sebebi ile ceza alacak.