Konu: İllegal Kural İhlali - Pedro_Rodriguez  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 20.01.2022 01:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Rodriguez @emonivon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal kural ihlali, mesleğe sığınmak, kişisel olarak kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, karşı birlikle aktif bir savaşa girdik. Daha bir saat önce karakterine ateş açılan Pedro Rodriguez karakteri meslek kurallarına sığınarak taksicilik yapmaya başladı. Arkadaş aktif bir savaşta böyle bir rol sergileyemeyeceğinin bilincinde değil herhalde. Daha bir saat önce mahallesinde silah patlayan bir karakterin mesleğe sığınarak savaştan kaçması ne kadar mantıklı? Aracı da kişisel olarak kullanıyor, hiç bir şekilde meslek yapmıyor. Sadece savaştan kaçıp arkadaşlara ihlal yaptırmaya çalışmasından, başka bir durum yok. Supporta da sordum. Savaşta olan biri mesleğe sığınamaz, böyle bir rol sergileyemez. Rapor da attım bakılmadığı için şikayeti açıyorum, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, yaptığı rol realistik değil.

« Son Düzenleme: 20.01.2022 01:25 meriawam »

#1 - 20.01.2022 13:11
@emonivon Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 20.01.2022 14:12
Arkadaşın cezası olduğu için benden rica etti, arkadaşın savunması.

Biraz gerçekci düşünsene, karakterim fakir bir rol planı içerisinde. Sokağımızda yapılan çatışmada orada bile değildim ve "IC olarak haberim yoktu". Taksicilik yaparken Turcker taraflarında Xirau karakteri yanıma gelip kahkaha felan atıyor sessiz kalıyorum. Market caddesinden taksi isteği geldi ve oraya doğru ilerlemeye başladım. Daha sonrasında şahıslar yanıma gelip tam adamı arayacakken silahlarını çekip beni bayılttılar. Kendileri ihlal yapıp yönetimi kandırmaya çalışmaları biraz komik açıkcası.

#3 - 20.01.2022 16:16

Biraz gerçekci düşünsene, karakterim fakir bir rol planı içerisinde. Sokağımızda yapılan çatışmada orada bile değildim ve "IC olarak haberim yoktu". Taksicilik yaparken Turcker taraflarında Xirau karakteri yanıma gelip kahkaha felan atıyor sessiz kalıyorum. Market caddesinden taksi isteği geldi ve oraya doğru ilerlemeye başladım. Daha sonrasında şahıslar yanıma gelip tam adamı arayacakken silahlarını çekip beni bayılttılar. Kendileri ihlal yapıp yönetimi kandırmaya çalışmaları biraz komik açıkcası.

Yönetimi kandırmaya çalışan kişinin kim olduğu bariz ortada? Rolden haberi yokmuş falan, pekala. Bu arkadaş Idlewood'a bizden kaçmak için sığınan karakteri ile olaylardan nasıl haberdar değilmiş? Tüm gün bizden kaçtı karakteri, kendim de bizzat kovaladım. Karakterinin haberi yokmuş, şahısın yaptığı savunmayı körelticek kanıtlarımı atıyorum. Yönetimi kandırmaya çalışmaktan ekstra ceza almasını istiyorum. @breackner

« Son Düzenleme: 20.01.2022 16:20 meriawam »

#4 - 20.01.2022 16:24

Yönetimi kandırmaya çalışan kişinin kim olduğu bariz ortada? Rolden haberi yokmuş falan, pekala. Bu arkadaş Idlewood'a bizden kaçmak için sığınan karakteri ile olaylardan nasıl haberdar değilmiş? Tüm gün bizden kaçtı karakteri, kendim de bizzat kovaladım. Karakterinin haberi yokmuş, şahısın yaptığı savunmayı körelticek kanıtlarımı atıyorum. Yönetimi kandırmaya çalışmaktan ekstra ceza almasını istiyorum. @breackner

@emonivon adına konuşuyorum;

Bisikletimle gezerken Idlewood'da direğe çarpıyorum. Jamarrell Cobb karakteri IC olarak dostum olduğu için yanıam geliyor. Peşimde gelip Xirau karakteri "Salak." gibi bir cümle kurunca beni koruyor. Burada o rolle ilgili birşey yok. Yönetimi kendin kandırıyorsun ve hala bana iftira atıyorsun.
Konu sonuçlanabilir.

#5 - 20.01.2022 16:37
Arkadaşın gerçekten hiç bir şeyden haberi yokmuş, bir şeyler daha bırakıyorum. Yönetimi kandırmaya çalışan ben miyim? :D
Dylan karakterinin onların mahallesinde çatışmada düştükten sonra ki kanıtlar, burada Lia admin de şahittir o role, görüldüğü gibi arkadaşın yönetimi kandırmaya çalıştığını tekrar kanıtladım.
Tüm olayları karakterin gayet açık şekilde görüyor, artık sonuçlanabilir.
Arkadaşın gerçekten çatışmadan haberi yokmuş ama mahallelerinde vurulan bizim birlikte olan karakterin yanına gelip orta parmak çekiyor, evet gerçekten yokmuş.
Dylan karakteri vurulunca yanına gelip. "Setini sikeyim yazan kişi de kendisi değil galiba, iyi forumlar..."
@breackner Arkadaşın yaptığı savunmada yönetimi kandırmaya yönelik söylemleri de oldu, ona göre değerlenirse sevinirim. Daha fazla bir şey yazmayacağım sonuçlanabilir.
[spoiler]

« Son Düzenleme: 20.01.2022 16:40 meriawam »

#6 - 20.01.2022 16:59

Hadi ama kanka, bu kadar da yalan söyleme ha? Bizim mahallemizde başka bir birlik tarafından vuruluyorsunuz ve bende bununla dalga geçiyorum mantıklı olarak. Bize savaşınız bu olaydan dolayı olduğunu üst rütbelerden bilgi almadım. Mahallemde gerçekleşen olaya dahil olmak, dalga geçmek gayet normal diye düşünüyorum. Karşı sette olan birisi yakalanmış ve ben bununla dalga geçiyorum. Sende bunu o rolden haberin var olarak nitelendiriyorsan bu senlik bir problem. "Setini sikeyim!" yazan kişi benim, SS'in tam hallerini atarsanız görebilirsiniz zaten. Polis kelepçe taktığı için böyle rahatça sataşabiliyorum. İyi forumlar!

#7 - 20.01.2022 17:11

Hadi ama kanka, bu kadar da yalan söyleme ha? Bizim mahallemizde başka bir birlik tarafından vuruluyorsunuz ve bende bununla dalga geçiyorum mantıklı olarak. Bize savaşınız bu olaydan dolayı olduğunu üst rütbelerden bilgi almadım. Mahallemde gerçekleşen olaya dahil olmak, dalga geçmek gayet normal diye düşünüyorum. Karşı sette olan birisi yakalanmış ve ben bununla dalga geçiyorum. Sende bunu o rolden haberin var olarak nitelendiriyorsan bu senlik bir problem. "Setini sikeyim!" yazan kişi benim, SS'in tam hallerini atarsanız görebilirsiniz zaten. Polis kelepçe taktığı için böyle rahatça sataşabiliyorum. İyi forumlar!

Alıntı
Sokağımızda yapılan çatışmada orada bile değildim ve "IC olarak haberim yoktu".
Daha yeni mahallede olanlardan haberinin olmadığını mahalleye hiç uğramadığını da söyledin. Başka bir birlik tarafından vurulmadık, Lia admin de şahit sizin birlik üyeleri çatıdan ateş açtı.
Olayın ardından vurulan kişilerin yanına gidip, "Setinizi tek başıma sikeceğim, setinizi sikeyim, orta parmak çekme gibi roller sergiliyorsun."
Daha fazla bir şey yazmaya gerek yok, savunmanı yaptın. Yönetici kararı bekleyelim, kimse bir şey yazmasın.
« Son Düzenleme: 20.01.2022 17:16 meriawam »

#8 - 21.01.2022 17:28
Merhabalar, birlikleriniz arasında gerginlik olduğunu bilmeme-öğrenmeme ihtimaliniz yok. SS'lerden de belli oluyor. Karakter ceza alacak.