Konu: [18.01.2022 - Timur Assarian, Kryemir Karabekian] Birden fazla ihlal zinciri.  (Okunma sayısı 323 defa)

#10 - 18.01.2022 17:57
Bu yazdıklarını açıklama kısmına yazarsın, burası yeri değil. Savunmamızı yaptık, daha ne istiyorsun? Rolü okumadan şikayet mi açıyorsun birader, senin karakterine veya rol yaptığın bir karaktere küfür ederek mi oturdum? Kadın karaktere girdiğimiz rolde nasıl bir konuşma döndüğünü okursun, sözlü taciz yok. Her şeye kışkırman beni bağlamıyor. IC rahatsızlık verdik ve eğlendik. Olayları büyütmeden gittik. Senden savunma isteyen olmadı veya seni şikayet eden olmadı. Şikayet karşılıklı atışmaya gitmesin, savunmamız bu kadardı. Uzatmaya gerek yok.

Lütfen uslubumuza dikkat edelim, karşınızdaki insan sizin arkadaşınız veya tanıdığınız biri değil.
tamam

#11 - 19.01.2022 00:26
Son olarak, @SincaP arkadaşıımız "Kalk gidek" tarzı bir cümle kullanmış, Türkçe Terim kapsamında işlem yapılmasını talep ediyorum.

Tamam da benim yaptığım rolün Türkçe'yle hiç bir alakası yok ki. Zenci kültürü sergileyenler o tarz "yapak,edek vb." konuşunca sıkıntı yok, benim karakterim öyle konuşunca neden Türkçe Terim olsun? Dil sürtüşmesi vs. olabilir. Madem o kadar gerçeği düşünüp, role yansıtarak açıyorsunuz şikayeti bunu da düşünün. Karakter her zaman kibar konuşacak diye bir şey yok. Türkçe terimle de yakından uzaktan alakası yok.

#12 - 19.01.2022 17:14
Merhabalar, Timur karakterinin cezalandırılacak bir durumu yok. Kryemir ve Shane karakterleri ceza alacak.