Alıntı yapılan: Unruhen - 18.01.2022 17:41Bu yazdıklarını açıklama kısmına yazarsın, burası yeri değil. Savunmamızı yaptık, daha ne istiyorsun? Rolü okumadan şikayet mi açıyorsun birader, senin karakterine veya rol yaptığın bir karaktere küfür ederek mi oturdum? Kadın karaktere girdiğimiz rolde nasıl bir konuşma döndüğünü okursun, sözlü taciz yok. Her şeye kışkırman beni bağlamıyor. IC rahatsızlık verdik ve eğlendik. Olayları büyütmeden gittik. Senden savunma isteyen olmadı veya seni şikayet eden olmadı. Şikayet karşılıklı atışmaya gitmesin, savunmamız bu kadardı. Uzatmaya gerek yok.Lütfen uslubumuza dikkat edelim, karşınızdaki insan sizin arkadaşınız veya tanıdığınız biri değil.
Bu yazdıklarını açıklama kısmına yazarsın, burası yeri değil. Savunmamızı yaptık, daha ne istiyorsun? Rolü okumadan şikayet mi açıyorsun birader, senin karakterine veya rol yaptığın bir karaktere küfür ederek mi oturdum? Kadın karaktere girdiğimiz rolde nasıl bir konuşma döndüğünü okursun, sözlü taciz yok. Her şeye kışkırman beni bağlamıyor. IC rahatsızlık verdik ve eğlendik. Olayları büyütmeden gittik. Senden savunma isteyen olmadı veya seni şikayet eden olmadı. Şikayet karşılıklı atışmaya gitmesin, savunmamız bu kadardı. Uzatmaya gerek yok.
Son olarak, @SincaP arkadaşıımız "Kalk gidek" tarzı bir cümle kullanmış, Türkçe Terim kapsamında işlem yapılmasını talep ediyorum.