Konu: [18.01.2022] Luz Murillo  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 19.01.2022 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luz Murillo ( @whalter )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Moises Bienvenida ( @chnctnk ), Ramon Nunez ( @Emko )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2022 - 23:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aslında olay fazlasıyla net, Luz Murillo'nun canı sıkılmış ve DM arıyor. Ekran görüntülerinde de gözüktüğü gibi, kişiyle daha önce hiçbir şekilde role girmedim veya en ufak tanışıklığımız bile yok. Rol yaptığım mahallede aracımı bulmaya çalışıyordum ve zıplamam gerekiyordu duvara. Kişi bir anda aracıyla gelip, "Adama bak. Maymun sanki amına koyayım." gibi küfürler ve saçma sapan rol çizdi. Önce ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Çok saçma bir olay, rol bile değil. Sonrasında ekran görüntülerindeki gibi bana "orospu çocuğu mu diyorum?" diyor ve benim karakterim tam olayı kapatacakken bu cümleden sonra kişinin aracına saldırıyorum. Ayrıca orada 3 kişi olmamıza rağmen rahat rahat istediğini yapıyor. Sonra mahallenin etrafında bir tur atıyor ve gelip silahını çıkartıp sıkıyor. Yanımdaki arkadaşım bile şaşırıp kalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
Kişi tamamen dalga geçme ve DM niyetinde, hatta discordtan ekleyip oradan da kendi kendine bir şeyler geveliyor. Şikayet açmaktan hiç haz etmem ancak böylesine bir olayın kesinlikle cezalandırılması gerek.

Ayrıca, bana dediği şu; "neden alttan almıyorsun?" Şaka gibi bir kişilik. Alttan alınacak bir olay yok. Direkt mahalleye dalıp küfrediyor.

#1 - 19.01.2022 00:25
Başka yanıtım olmayacaktır, yetkili kişi dikkatlice okursa sevinirim.

Kişi tüm chati atmış, sadece birkaç tane kanıt ekleyip savunma yapacağım.

Öncelikle arkadaş kilisenin çatısından sokağa, tekrar duvara çıkıp çatıdan çatıya atlıyordu ve bende birinin orada olduğunu belirtmek için, ihlal yaptığını anlatmak için "Maymun musun?" dedim. Arkadaşına attığı kanıtlarda görüldüğü gibi tek agresif kelimem "Maymun musun?". Fear-rp kurallarına uyduğumu "Chatte görüldüğü üzere KİŞİLER AFK olmasına rağmen küfür falan etmiyorum." düşünüyorum, arkadaş düştüksen sonra ki OOC kinlenmesiyle yazmış şikayeti öyle tahmin ediyorum.

Tehdit ettiği ss - rolde b-

Discorddan garip falan demiş bana, engelliyor sonra engeli açıp bir şeyler zırvalayıp tekrar engelliyor. Garip olan kişi kendisi.

Bir diğer konu ise arkadaş buraya koymamış ancak hulk gibi önce emote atmadan sonra emote atarak aracıma yüz tane yumruk atıyor.

Son olarak arkadaşın illegal yasağı mevcut, belirtmekte fayda var.

Önce kişi fazlasıyla agresif yapıyor, benim korktuğumu düşünüp egosunu tazeliyor sanırsam kovalayışına falan bakarsak. Düştükten sonra sinirlenmiş olmalı.

"Şahit olarak eklediğin tüm kişiler rolde afk idi, kaldırmazsan yönetimi kandırmaktan dolayı tüm rolün videosunu ekleyip şikayet oluşturacağım.
« Son Düzenleme: 19.01.2022 16:23 whalter »

#2 - 19.01.2022 00:33
Çok komik bir kardeşimizsin, belli ki yaşın küçük. Yaptığın şeyin ne kadar sinir bozucu bir şey olduğunu tahmin bile edemezsin. Boşuna yırtmaya çalışma. Moises birkaç dakikalığına afk'ydı ama ortamdaydı ve chatloguna düştü ki zaten afk'dan çıktıktan sonra ona olayı anlattım ve araca bindik. Bu zaten önemli değil. Senin yaptığın şeyin rol değeri yok. Tamamen DM'ye yönelik hareket.

İllegal yasağı? Bu kuralı nasıl karıştırıyorsun bu duruma? Ben sana gelip agresif hareket sergilemedim. Sen sorunlu bir arkadaşımız mısın anlamıyorum. Ben kimseye gidip küfür ederek girmedim role. Mahalleme hatta dibime kadar giriyorsun ve küfür ediyorsun. İllegal yasağı kuralını sen yanlış anlamışsın. "Yeni kurulan birlikler illegal rol yapabilir, agresif rol yapamaz." Kaldı ki bu kuralla bu olayın hiçbir alakası yok. Birlikçe sana rol yapan yok? Dediğim gibi psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum ve fazla sinir bozucu bir kardeşimizsin. Daha fazla yazıp çizmeye gerek yok, ekran görüntülerinde her şey net.

Konuşma tarzına bakarsanız, ne tarz bir insan olduğunu anlayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 19.01.2022 00:38 IamSylex »

#3 - 19.01.2022 00:37
Tamam canım kardeşim, sen çok takma kafaya kardeşim. Admin kararını beklesek iyi olur küçük dostum.

Yukarda attığın discord ssleri kanıt olarak sayılmaz ki ben öyle şeyler yazmadım. Öğeyi denetle :thumbsup:
« Son Düzenleme: 19.01.2022 00:48 whalter »

#4 - 19.01.2022 00:56
Yukarda attığın discord ssleri kanıt olarak sayılmaz ki ben öyle şeyler yazmadım. Öğeyi denetle :thumbsup:
Video kaydı alır atarım, erkekliğinden utanırsın dostum. Kıvırma böyle durumlarda. Biraz delikanlı gibi davran.

#5 - 19.01.2022 00:58
Yönetici kararı.  :manifdog

Sen misin delikanlı küçççük dostum?

Yönetimi kandırmaya çalışma  :D
« Son Düzenleme: 19.01.2022 16:25 whalter »

#6 - 19.01.2022 17:09
Merhabalar, şikayet incelendi. Luz karakteri Retarted kapsamında ceza alacak.

Ek olarak iki tarafda forumdan uyarı alacak, agresifliğe son verin lütfen.