Başka yanıtım olmayacaktır, yetkili kişi dikkatlice okursa sevinirim.Kişi tüm chati atmış, sadece birkaç tane kanıt ekleyip savunma yapacağım.
Öncelikle arkadaş kilisenin çatısından sokağa, tekrar duvara çıkıp çatıdan çatıya atlıyordu ve bende birinin orada olduğunu belirtmek için, ihlal yaptığını anlatmak için "Maymun musun?" dedim. Arkadaşına attığı kanıtlarda görüldüğü gibi tek agresif kelimem "Maymun musun?". Fear-rp kurallarına uyduğumu "Chatte görüldüğü üzere KİŞİLER AFK olmasına rağmen küfür falan etmiyorum." düşünüyorum, arkadaş düştüksen sonra ki OOC kinlenmesiyle yazmış şikayeti öyle tahmin ediyorum.
Tehdit ettiği ss - rolde b-

Discorddan garip falan demiş bana, engelliyor sonra engeli açıp bir şeyler zırvalayıp tekrar engelliyor. Garip olan kişi kendisi.

Bir diğer konu ise arkadaş buraya koymamış ancak hulk gibi önce emote atmadan sonra emote atarak aracıma yüz tane yumruk atıyor.
Son olarak arkadaşın illegal yasağı mevcut, belirtmekte fayda var.

Önce kişi fazlasıyla agresif yapıyor, benim korktuğumu düşünüp egosunu tazeliyor sanırsam kovalayışına falan bakarsak. Düştükten sonra sinirlenmiş olmalı.
"Şahit olarak eklediğin tüm kişiler rolde afk idi, kaldırmazsan yönetimi kandırmaktan dolayı tüm rolün videosunu ekleyip şikayet oluşturacağım.