Konu: [18.01.2022] Rodney Banks BMX Bunny'leri  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 18.01.2022 20:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rodney Banks @Pyrex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Bishop @Wostar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2022 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüleceği üzere kişi bizden kaçabilmek için defalarca BMX Bunny yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.01.2022 20:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.01.2022 21:01
Neden böyle bir şikayet açıldığına anlam veremedim, aynı videonun bendeki hali;

Herhangi bir kötü niyet ile yapmadım, BMX Bunny olarak değerlendirilecek kadar avantaj sağladığımı düşünmüyorum, pursuit boyunca gerçeklik sınırları içerisinde kalarak devam etmeye çalıştım. BMX Bunny yaparak avantaj sağlamaya çalışıyor olsaydım bunu yapabileceğim pek çok yer vardı, bendeki videoda hepsi gözüküyor, gerekirse hepsini uploadlayabilirim.

#3 - 18.01.2022 23:10
Bisiklet yeni başlayan oyuncuların veya benzin, vergi konusunda tasarruf etmek isteyenlerin temel ulaşım ihtiyaçlarını gidermeleri için sağlanan değerli bir imkan.

Aldığınız bisikletle GTA fiziklerinin elverişli olmasından dolayı gerçekçilik sınırları dışına çıkıp durmadan pedal çevirip oradan oraya zıplayamazsınız.

Bunu Powergaming'in şu alt kuralıyla bağdaştırabilirsiniz. Bisiklet sürmek ve yüzmek ikiside belirli bir süre sonra yorulmanız gereken eylemler  bunu bir kenara koyalım bisikletle 2 Polis aracından gerçekte kaçmanız imkanlar dahilinde bile değil.

Alıntı
    Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.

Kuralın kafa karıştırıcılığından dolayı bu seferlik uyaralım.