Konu: God  (Okunma sayısı 920 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 16.01.2022 02:20
Sonuçlanmasını beklerken eklemek isterim, daha da bir şey yazmayacağım arkadaşın yazısına karşı.

Böyle bir video atmış, sürekli C-ROLLİNG yapıyor. Belki de iki tarafta C-SHOT/ROLLİNG yaptığı için mermiler gitmemiş olabilir. Benim mermilerimin de bazıları gidiyor fakat canı gitmiyor. Tekrardan ifade etmek isterim, iyi geceler. Başka bir yanıt gelmeyecek.
Eğer öyle bir şey olduysa video atabilirsin, croll ve cbug ile alakasının olduğunu düşünmüyorum.

#21 - 16.01.2022 02:54
Sonuçlanmasını beklerken eklemek isterim, daha da bir şey yazmayacağım arkadaşın yazısına karşı.

Böyle bir video atmış, sürekli C-ROLLİNG yapıyor. Belki de iki tarafta C-SHOT/ROLLİNG yaptığı için mermiler gitmemiş olabilir. Benim mermilerimin de bazıları gidiyor fakat canı gitmiyor. Tekrardan ifade etmek isterim, iyi geceler. Başka bir yanıt gelmeyecek.
Eğer öyle bir şey olduysa video atabilirsin, croll ve cbug ile alakasının olduğunu düşünmüyorum.

Selam kankam, ilk defa böyle bir şikayet yediğimden ne videosu atacağımı bilmiyorum. Video açıklamasını üstteki yorumlarımda yaptım, İdlewood gibi bir bölgede çatışıyoruz ve aktif bir saatte orada en az 40-50 online oluyor. Ben lagdan olduğunu düşünüyorum, lagdan olmasa canım hiç gitmezdi. Senin de birkaç mermi de canın gitmedi. Daha fazla uzatarak yetkililerin işini uzatmayalım, iyi eğlenceler tekrar.

#22 - 18.01.2022 10:10
Şikayeti açan taraf başka bir şikayetten c-roll sebebiyle ceza aldı. Ölümsüzlük hilesi için yeterli kanıt bulunmuyor. İleride @akaReplika'ya açılan hile şikayetlerinde bu şikayet referans olarak kullanılacak ve farklı bir bakış açısıyla değerlendirilecek.