Konu: [14.01.2022]Kendrick_Howell RK Kural İhlali-Spawn Kill.  (Okunma sayısı 218 defa)

#0 - 14.01.2022 21:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendrick_Howell @BigDrill

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ernesto_Morientes
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.44 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge Kill:DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Spawn Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım ve ben bu arkadaşlarla tartıştık sonrasında bana saldırıp beni düşürdüler, arkadaşımda bunları düşürdü. Sonrasında yaralı sürem bitti arkadaşım beni kaldırdı tam giderken gelip gene vurdular sağ alttaki saate bakarsınız zaten. Düştükten sonrasında gelip bize sıkmaları RK ihlali yaralı sürem bittikten bir dakika geçmeden gelip sıkmaları Spawn Kill ihlaline girer.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Düştüğümün Ekran Görüntüsü (KIRMIZI İLE ÇİZDİĞİM BEN):
Sonrasında gene gelip düşürmeleri                                         .:
Ek açıklamalar(varsa): Yaralı süresi 180 saniye yani 3 dakika attığım sslere bakarsanız aralarında 3 dakika ara var arkadaşlar düşmemden 1 dakika bile geçmeden gelip sıkmışlar. Ve bakarsanız üstteki sste arkadaşda baygın kalktıktan 1 dakika geçmeden gelip bizi vurmuş. Gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 14.01.2022 23:47
Bir konu için iki veya üç tane, şikayet açmaya gerek yok bir şikayete tartışalım.,
« Son Düzenleme: 14.01.2022 23:49 BigDrill »

#2 - 15.01.2022 10:24
Bir konu için iki veya üç tane, şikayet açmaya gerek yok bir şikayete tartışalım.,

Başka bir şikayet yok.

#3 - 15.01.2022 11:11
Olayda bende vardım olay tam da @Dreat23 'ün anlattığı gibi oldu olaya bende şahidim.

#4 - 15.01.2022 14:51
Merhabalar,

Şikayet incelendi, şikayet edilen tarafın savunması maalesef ki geçersiz buna ek olarak kanıtlar bariz bir şekilde ortada, bu sebepten dolayı karakter cezalandırılacak.