Konu: Noob DM - Fear rp  (Okunma sayısı 241 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2022 16:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincze Matyas - @Gravano

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM - Fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merak ettiğim için karakterimle birlikte kişilere "Arkadaş mısınız? Burada mı yaşıyorsunuz diyorum, kişi neden sordun dedikten sonra "Merak ettim, bir sorun mu var?" diyorum ardından kişi "Salak mısın?" diyor ve aracımdan iniyor daha hiçbir şey yazmadan, emote atmadan bana saldırıyor. Sonrasında kişileri vuruyorum ve kanıtlarda görüldüğü gibi sanki o beni vuruyormuş gibi küfür ediyor, kovalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Gereksizce saldırdığı kısım.
Spoiler: GösterGizle

Kişileri vuruyorum, vururken kaçıp geri geliyor ve küfür ediyor.

Ne hikmetse arkadaş hiçbir şey olmamış gibi beni kovalıyor, inip vuruyorum ve tekrar kovalıyor.

Geri geliyor.

Ek açıklamalar(varsa): Üstelik arkadaş yeni bir birlik açmış, R20.

#1 - 11.01.2022 17:20
Kendi kendine merak ederek sorduğun sorunun sebebini öğrenmeye çalıştığımızda direkt olarak agresif bir tavırla yaklaşıp, bir sorun olup olmadığını sormaya başladın. Aynı şekilde karşılık verip, cümleyi senin gibi ilerlettik. Sözlü tartışma henüz bitmeden motoru kapatıp arabadan indin ve üstümüze yürüdün. Bir kişiden daha fazla olmamıza rağmen korkusuzca üç kişinin üstüne yürüyorsun ve sorun olmayacağını, her şeyin istediğin şekilde 'havalı' gözükerek ilerleyeceğini düşünüyorsun. Kavga başlayınca da araca inip ''Bekle!'' diye bağırıyorsun.

Sonrasında da sinirden çılgına dönmüş hâlde Binco'nun yanından geçerken önümüzü kesiyorsun. Bu eylemine karşılık sana küfür ediyorum ve tekrar kavgaya çağırıyorum. Beni birlik bölgeme kadar götürüyorsun.

Daha sonra da aracından inip bir anda pompalı tüfeğini çekiyorsun ve ateş açıyorsun. Sebebi ne? Merak ederek sorduğun insanlara agresif yaklaştığın için bir kavga başladı ve buna cevap verebilmek adına tüfekle ateş açıyorsun. Kulağına mantıklı geliyorsa şikayetin tamamını kabul ederim. Aracına bindikten sonra nereye gittiğini öğrenmek için peşine düşüyorum, aracını sağa çekip iniyorsun ve sadece koşuşturuyorsun. Görüntü yolladığın yerde vurduğun falan da yok.

#2 - 11.01.2022 17:59
Kendi kendine ne tavırlara girdin dostum? Sinirden çılgına dönmüş diyorsunda herhalde kendini herkes gibi sanıyorsun, oradan bir rolden dönüyorduk seni görünce vurma rolünü bitireyim dedim  :D Üstünüze falan yürümedim, araçtan indim ve yazı yazarken saldırdın. Her şey ortada, yönetici kararı.

#3 - 11.01.2022 18:04
Kendi kendine ne tavırlara girdin dostum? Sinirden çılgına dönmüş diyorsunda herhalde kendini herkes gibi sanıyorsun, oradan bir rolden dönüyorduk seni görünce vurma rolünü bitireyim dedim  :D Üstünüze falan yürümedim, araçtan indim ve yazı yazarken saldırdın. Her şey ortada, yönetici kararı.
:-\ :-\ :garip: :manifdog

#4 - 13.01.2022 12:15
Merhabalar, şikayet incelendi ve karşılıklı ihlaller söz konusu. İki tarafıda uyarmak ile yetiniyorum daha dikkatli rol yapın lütfen.