Konu: Brinces Gremons / Rolden kaçmak  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2022 02:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Denzel Kingston @Wups

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2022 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi rolsel olarak bir suç işledi, görüntüde görüldüğü zamandan önce de bir kere kovalamıştık, o zaman için bir görüntüm yok fakat o zamanda da oyundan çıktı. /id komutuyla baktığımızda yoktu. Kişi oyundan çıkınca biz de ayrıldık, kısa süre sonra tekrar onu gördük ve yakaladık, sanırım o zaman oyuna bakmıyordu, çünkü rollerimize tepki vermiyordu. Kişiyi sürekli rp olarak tutukladık, araca aldık. O zaten görüntüde görünüyor, sonra kişi oyuna baktığı zaman tutuklandığını görünce oyundan bilerek bağlantısını kopardığını düşünüyorum. Çünkü bunu bu olaydan az önce de aynı şeyi yaptı. Kişinin bilerek çıktığına dair büyük bir teorim de var. Kişi oyuna girdiğinde herhangi bir şekilde bizimle bağlantıya geçmedi. Role devam etmek istediğini belirtmedi. Kişi bu akşam saatlerinde de oyunda bulunduğunu hatta rol yaptığını sanıyorum. Hiçbir şekilde iletişim sağlamadı. Logların kontrol edilebilir, bilerek bağlantı kopardığının kanaatindeyim. Olay boyunca yanımda Denzel Kingston yanımdaydı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.01.2022 11:17
Merhabalar, öncelikle böyle bir şikayet yediğimi bile şimdi öğreniyorum. Dışarı çıkmam gerekiyordu okul işlemleri için ve buga düşmüştüm. Rapor atıp oyunda afk attım çünkü minbüs ü kaçırıcaktım. Ve bu arkadaşlar benimle role girmiş ve bağlantımın kopmasıda sıra dışı böyle bir sorun neden yaşadığım hakkında bilgim yok. Oradaki tüm polis arkadaşlardan özür diliyorum böyle bir olay yaşanmasını ne ben isterdim siz zaten rolünüzü yapıyormuşsunuz. Kusuruma bakmayınız.

#2 - 11.01.2022 11:23
Ve bağlantı kopardığım kanaatindesin zaten o an oyuna bakamazdım dışarda olduğumu söyledim interneti kapatmam da imkansız. Ve suç işlemiş derken ne suçu onu çözemedim. Her neyse dediğim gibi böyle bir olay yaşanmasını istemezdim bugdayken rapor atıp dışarı çıktım bu yaşandı.

#3 - 11.01.2022 11:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Denzel Kingston @Wups

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2022 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi rolsel olarak bir suç işledi, görüntüde görüldüğü zamandan önce de bir kere kovalamıştık, o zaman için bir görüntüm yok fakat o zamanda da oyundan çıktı. /id komutuyla baktığımızda yoktu. Kişi oyundan çıkınca biz de ayrıldık, kısa süre sonra tekrar onu gördük ve yakaladık, sanırım o zaman oyuna bakmıyordu, çünkü rollerimize tepki vermiyordu. Kişiyi sürekli rp olarak tutukladık, araca aldık. O zaten görüntüde görünüyor, sonra kişi oyuna baktığı zaman tutuklandığını görünce oyundan bilerek bağlantısını kopardığını düşünüyorum. Çünkü bunu bu olaydan az önce de aynı şeyi yaptı. Kişinin bilerek çıktığına dair büyük bir teorim de var. Kişi oyuna girdiğinde herhangi bir şekilde bizimle bağlantıya geçmedi. Role devam etmek istediğini belirtmedi. Kişi bu akşam saatlerinde de oyunda bulunduğunu hatta rol yaptığını sanıyorum. Hiçbir şekilde iletişim sağlamadı. Logların kontrol edilebilir, bilerek bağlantı kopardığının kanaatindeyim. Olay boyunca yanımda Denzel Kingston yanımdaydı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Öncelikle yaptığın suçlamaların tamamen hepsi kuru iftiradan ibaret. Oyuna bir kere bile dönmedim yani dönemezdim zaten bugdayken rapor attığım gibi direk ceketimi giyip dışarı çıktım. Böyle bir olay yaşanmasını istemezdim. Ve zaten karakterim birlikte yaptığım bir yanlış yüzünden (İC) isim atmak zorunda kaldım.
Kusuruma bakmayın böyle bir olay yaşandığı için

#4 - 11.01.2022 11:32
Ve kişiler istiyorsa akşam eve geldiğimde rolün devamını yapabiliriz.

#5 - 11.01.2022 12:28
Seni bu olaydan önce de kovaladık, orada oyundan çıktın veya düştün artık her neyse. Sonra tekrar girdin, girdiğin zaman seni bulduk ve role girdik zaten. Eğer gerekirse bu olaydan önceki kovaladığımız sahnenin görselini de atabilirim. Sorun değil.

#6 - 11.01.2022 12:38
Demek istediğimi anlamıyorsun, oturduğum bölgede internet sorunu vardı. Zaten sana olayı izah etmek istiyorum.  Bu akşam eve gelicem ve isterseniz benimle Afk iken girdiğiniz rolün devamını yapalım olur mu

#7 - 11.01.2022 13:24
Şikayeti geri çekiyorum.