Öncelikle selamlar, rol ekran görüntülerinin hepsi mevcut. Rolde 76.780 dolar ile girdiğim kumarhanede 11 el üst üste kaybediyorum ve sıfırlanıyorum. (Nasıl 11 el üst üste kazandı, ayrı mevzu?) Kişiye sinirleniyorum ve role döküyorum, Dedyo karakteri kaybettin uza vb. Gibi cümleler kullanınca karakterim ensesinden tutup susmasını söylüyor bende o sırada tekrardan kurpiyere dönüyorum. Agresif rolümü Daniel karakterine karşı yapıyorum ve masayı düşürüyorum. O sırada da Dedyo karakteri emot veriyor ve brawl rolüne girmeye çalışıyor. Ben ise Brawl rolünden bir süre kaçıyorum, ne bir yumruk/tekme savurur emotu veya sistemsel adama vurmuyorum. Mekanda ondan uzaklaşıp bana vurduğu ve küfür ettiği için özür dilemesini istiyorum. Ama adam yine küfürler saydırınca silahımı alıp onun bacağına sıkıyorum. Sadece rol DM olarak anlaşılmasjn diye onca role giriyorum, normalde hiçbir emot vermeden kaybettiğim ilk an silahımla ikisinide vururdum ve bunun adı DM olurdu. Ben rollerine girdim, gerekli herşeyi sağladım. Brawl rolüne girmeden, kaçındım.
Silah silinmesi konusunuda sana bir yetkikide söyleyecektir, öyle bir işlem yok. İyi forumlar, iyi akşamlar.