Konu: DM| Ghugas_Margorasyan  (Okunma sayısı 499 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2022 01:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vortex  Ghugas_Margorasyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel Jackson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.01.2022 / 01:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi kumar oynayıp kaybetti, daha sonra agresifleşti. ensesinden tutar, masaya tekme atar gibi emoteler ile kışkırttı, bende fiziksel olarak saldırdım. Kişi bir süre mekan içerisinde kaçtı, peşini bırakınca uzaktam emote atarak silah çekip beni vurdu. Bu tarz rollerde maksimum fiziksel saldırı yapılıyor diye biliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Chat'de dönen sohbet, kavganın ateşlendiği nokta.

Vurulduğum yer.

Ek açıklamalar(varsa): Olayda haklıysam kişinin bukadar basit bir rolde silah çekip, vurup  gece-gece keyfimi kaçırdığı için silahının alınmasını istiyorum. Yetkililerin kararını bekliyorum.

#1 - 08.01.2022 02:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.01.2022 02:40
Savunmayı yarın yapacağım, (Silah alınması diye bir hizmet yok dsotum) iyi geceler.

#3 - 08.01.2022 19:13
Öncelikle selamlar, rol ekran görüntülerinin hepsi mevcut. Rolde 76.780 dolar ile girdiğim kumarhanede 11 el üst üste kaybediyorum ve sıfırlanıyorum. (Nasıl 11 el üst üste kazandı, ayrı mevzu?) Kişiye sinirleniyorum ve role döküyorum, Dedyo karakteri kaybettin uza vb. Gibi cümleler kullanınca karakterim ensesinden tutup susmasını söylüyor bende o sırada tekrardan kurpiyere dönüyorum. Agresif rolümü Daniel karakterine karşı yapıyorum ve masayı düşürüyorum. O sırada da Dedyo karakteri emot veriyor ve brawl rolüne girmeye çalışıyor. Ben ise Brawl rolünden bir süre kaçıyorum, ne bir yumruk/tekme savurur emotu veya sistemsel adama vurmuyorum. Mekanda ondan uzaklaşıp bana vurduğu ve küfür ettiği için özür dilemesini istiyorum. Ama adam yine küfürler saydırınca silahımı alıp onun bacağına sıkıyorum. Sadece rol DM olarak anlaşılmasjn diye onca role giriyorum, normalde hiçbir emot vermeden kaybettiğim ilk an silahımla ikisinide vururdum ve bunun adı DM olurdu. Ben rollerine girdim, gerekli herşeyi sağladım. Brawl rolüne girmeden, kaçındım.

Silah silinmesi konusunuda sana bir yetkikide söyleyecektir, öyle bir işlem yok. İyi forumlar, iyi akşamlar.  :vice:

#4 - 09.01.2022 13:04
Orada ben birşey demeden ensemden falan tutuyor, olay zaten ss lerde görünüyor. Her ne olursa olsun bu tarz rollerde silah çekileceğini sanmıyorum.
Olayı yetkililere bırakıyorum.

#5 - 10.01.2022 06:31
Bendede ssler mevcut, ensenden bana mekandan uza veya git dediğin için tutuyorum ve sana susmanı söylüyorum o sırada odağımı tekrar kurpiyere verirken sen bana brawl rolüne girişiyorsun dostum. Silahlı role neden girmeyeceğim? Bana saldırıyorsun, bende kendimi savunmak için silahımı çekiyorum bunda birşey yok.

#6 - 10.01.2022 12:46
Kişinin kumarda yüksek mebla para kaybetmesi IC olarak sinirlenmesine, gerilmesine yol açabilir fakat kişiler size yumruklar ile saldırmış. Siz saldırmasanız bile brawl rolüne uymalıydınız. Karakter ceza alacak.