Konu: Umberto Gonzales sikayet  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2022 15:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum adı:
Umberto Gonzales @Elpatron

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Ss'de mevcut

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2022 22:34

İhlal edilen kuralı buraya yazınız:
PG - Retarted rp - NON RP - MG

Uyarı, yasaklama

Yapılan ihlali açıklayınız:
Merhabalar, öncelikle herkese iyi roller ve iyi oyunlar.
SS'de ve videoda geçen olayı kısaca özetliyeyim, Umberto Gonzales adlı kişi daha önce ''Mazzini'' birliğinde bulundu, kişi sonrasında birlikten anlamadığımız bir sebeple çıktı. Yaptığı şey  karakterinin CK hakkını doğurmuştu. Bizde kişiyi CK etmek için IC olarak planlarımızı yaptık, sonrasında şahısı IC olarak aramaya başladım, genel olarak kendisi GYM kastığı için ilk oralara bakmayı tercih ettim. Sonrasında Santa Maria taraflarında GYM yaparken gördüm, hemen SMS'den diğer arkadaşlarıma mesaj gönderim, amacım kişiyi güvenli bölgeden çıkartmak, sonrasında kaçırmaktı. Şahısla konuşmaya başladım, sonrasında birkaç söz ettikten sonra yürümeye başladık. O sırada kaçırmak için arkadaşlarım geldi, kişinin kolundan tutup götürdüğüm halde emotemi dikkate almadı, /do komutunu kullanarak ''Pusuyu anladı, silahını çeker.'' gibisinden bir emote attı, burada hatalı emote ihlalini görebiliyorsunuz. Bu olaylar olmadan önce kişi güvenli bölgede uyuşturucu çekme rolü yapıyordu, isterseniz o ss'i atabilirim. Neyse, konumuza dönelim. Kişiy kolundan tutup götürüyordum, o sırada arkadaşlarım geldi ve adamı almaya çalıştık. Şahıs bir anda anlamadığımız şekilde silahını çekip ateşlemeye başladı, karşılık verdik. Şimdi burada şöyle bir mantık var, adam uyuşturucu çekiyor artı olarak kafası güzelleşiyor tabii, fakat ben bu adamı kolundan tuttup götürdüğüm halde sanki uyuşturucu çekmemiş gibi tavırlar sergilemesi beni şaşırttı gerçi, bunda bir sorun yok olabilir fakat arkadaşlarım geldiği sırada silahını o sırada eline alıp, sonrasında namluyu tetiği vs. nasıl çekiyor anlamadığım yer burası, söyleyeceklerim bu kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://cdn.discordapp.com/attachments/901207473615151164/929463059125272606/sikayet.png

Ek açıklamalar(varsa): Iyi gunler.

#1 - 09.01.2022 21:43
Arkadaşlar rp ve konsept olarak zayıf anladım ama sunucu politikalarındanda bir haber karakter başvurusu yaparken lütfen ctrl a-ctrl v yapanları almayın rol zevkimiz bozuluyor birlikten kendileri çıkardı sebebi rol paslamıyorlar demem yeni gelen birlik üyesine Arkadaşlar her role girdiklerini ck lamaya çalışıyor birliği incelerseniz fark edeceksiniz zaten mta dan gelmişler ve kemik kadro 14-15 yaşında onay nasıl almışlar anlayamadım iyiki birlikten çıkardılar ayrıca karakterimin tanıtımını inceleyebilirsiniz karakter özelliklerinde kurnaz yazıyor böyle bayat bir numaraya kanıp ck yemez yani burda tek göze çarpan emote biraz zayıf ama bence yeterli maksat karşı tarafa rol imkanı sağlamak uyarı yapmak tabi takdir yönetimin ayrıca bu birliği takip edin birlik sahibi f kanalını kapatıp/f üzerinden kendisi mix yapıyor yetmiyor benim karakterimi pd ezemez deyip rolde q atıyor hayret ettim...

#2 - 10.01.2022 12:33
Merhabalar, şikayet incelendi. Umberto karakteri Retarted RP, Richardo karakteri Türkçe Terim kapsamında ceza alacak.