Konu: Atlas_Loseyov NON-RP Driving/PG  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.01.2022 18:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Atlas_Loseyov @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp driving/ PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi biz roldeyken geliyor karaktere son hız çarpıp bir şey olmamış gibi devam ediyor, ayrıca bunu yaparken kaldırımdan sürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, troll bir kişilik zaten roman gibi ceza kayıtı var.

#1 - 04.01.2022 19:28
Polis kovalamacasındaydım, iki gündür aranıyorum  ???

O yüzden, hatta şimdide tutuklandım ve tanımadığım bir arkadaş PMden yazdı sana şikayet açılmış diyerekten. Yapabileceğim birşey yok, savunmamda yok. Bilerekten yapmadım.
O an ki heyecan ve tutuklanma heyecanı ile birşey yapamadım. Savunmam bu kadar.  :manifdog

Cezam verilebilir.

Polisten kaçarken IC olarak refleks sonucu şahıs ezildi, bunda OOC bir kasıtla yapılmış durum yok. Herşey IC gerçekleşiyor ve şuandada zaten polisten kaçıştan sırasında yakalandığım için hapisteyim.

« Son Düzenleme: 04.01.2022 19:50 croxzy »

#2 - 04.01.2022 19:33
Nerde aranıyorsun diyorsanızda, BOLO kaydı falanda açılmış adıma. Şimdide savunmayı IC jailden yapıyorum

#3 - 04.01.2022 19:49
Polisten kaçarken IC olarak refleks sonucu şahıs ezildi, bunda OOC bir kasıtla yapılmış durum yok. Herşey IC gerçekleşiyor ve şuandada zaten polisten kaçıştan sırasında yakalandığım için hapisteyim.

#4 - 04.01.2022 19:50
Tüm savunmalarım okunursa çok güzel olur, bu kadardı. Sonuçlanabilir  :minigun:

#5 - 05.01.2022 19:00
Polis kovalamacasında olmanız göz göre göre bir insanı ezip geçmenizi meşru kılmaz.

Polisten ceza yemekten korktuğu için kaçan birisi cezalarının arasına cinayet eklemeyi göze almaz.

Ceza verilecek.