Konu: 02/01/2022 - Geralth_Whitley  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @akaWarpector Geralth_Whitley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arnoldo_Brooks

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/01/2022 - 19:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımızla düzgün bir şekilde giderken belediye binasının önünde bir elegy bize çarpıyor, ardından arkasından bir infernus gelip olayı görmeden bize bağırıp gitmemizi söylüyor. Çarpan kişi direk IC kanaldan bize "ama annen" gibi bir cümle kullanıyor ve araçtan inip infernusa biniyor, ardından adamdan paramızı istediğimizde bize silah çekiyor ve doğrultuyor.  Artık olayı kapatmak, uzamaması için gideceken yine IC kanaldan "Mal a**** koyğm" gibi bir cümle kullanıyor tam giderken PM atıp trollemeyin diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - - - -

Ek açıklamalar(varsa): Bu olaydan sonra bu gece oyuna girmek dahi istemedim, soğudum gereği yapılırsa sevinirim.

#1 - 02.01.2022 21:38
Selamlar,
Oyun hevesiniz sırf bu rol yüzünden gittiyse kendi adıma özür dilerim öncelikle.

Savunmaya gelecek olursak, aslında çok karmaşık bir şey yok çünkü gerekli kanıtları siz atmışsınız benim yerime, ben sadece onlardan alıntı yaparak ilerleyeceğim.

Skate Park önü bir kaza yaşanıyor, kazayı yaşayan kişi Julia karakteri Burnout birliğinde. Burnout birliği hali hazırda iki birlikle birden savaş içerisinde ve zaman bizim için oldukça değerli. Uzayın diyerek sizi oradan uzaklaştırmaya çalışıyorum fakat pek umursamadan amacı olmayan bir kaç kelime söylüyorsunuz (EK1). Karakteri yanıma alıp gitmek istiyorum çünkü her an saldırı yeme veya birlik üyelerimize olacak saldırıya müdahale etmemiz gerekebilir.
Kaza yaşanıyor, hali hazırda kopyalı halde duran /silahtut komutunu kullanıyorum araç kilit yerine. Burada kişisel hata mevcut evet. Rolde bir kere silahı elime yaptım, size karşı ne bir sıkma ne de emote ile doğrultma eylemine giriştim, silahla bir süre dışarıda durdum, korkup gitmenizi sağlamak için.

Gel görelim ki siz aşşağıya bırakacağım kanıtlarda gibi sanki siz ölümsüz bir karaktere sahipmiş gibi dialoglar kuruyorsunuz.(EK2)

EK1 -
Spoiler: GösterGizle

EK2 -

Şikayetin ana hattı olan ise Güvenli bölge kısmı için iki farklı yetkili (biri support biri oyun yetkilisi) ile iletişime geçip sordum. Sırf akılda soru işareti kalmasın diye EK3.

EK3 -

Savunmam bu kadar. Lütfen ikili tartışmaya dönmeden şikayeti sürdürelim.

#2 - 02.01.2022 21:45
Selam, şikayeti uzatıp kavga haline tabi ki getirmek istemem.

Önceklikle orası güvenli bölge olduğuna yeni haritadan baktığımda güvenli bölge olarak gözüküyordu support arkadaşında yanlışı olabilir tabi ki.

Benim için bu özür yeterlidir, oluşum savaştayken rollerini bölmek istemem. İyi geceler.

Şikayet arşive atılabilir.

#3 - 03.01.2022 18:24
Aranızda anlaştığınız için teşekkür ederim.
K&A.