Selamlar,
Oyun hevesiniz sırf bu rol yüzünden gittiyse kendi adıma özür dilerim öncelikle.
Savunmaya gelecek olursak, aslında çok karmaşık bir şey yok çünkü gerekli kanıtları siz atmışsınız benim yerime, ben sadece onlardan alıntı yaparak ilerleyeceğim.
Skate Park önü bir kaza yaşanıyor, kazayı yaşayan kişi Julia karakteri Burnout birliğinde. Burnout birliği hali hazırda iki birlikle birden savaş içerisinde ve zaman bizim için oldukça değerli. Uzayın diyerek sizi oradan uzaklaştırmaya çalışıyorum fakat pek umursamadan amacı olmayan bir kaç kelime söylüyorsunuz (EK1). Karakteri yanıma alıp gitmek istiyorum çünkü her an saldırı yeme veya birlik üyelerimize olacak saldırıya müdahale etmemiz gerekebilir.
Kaza yaşanıyor, hali hazırda kopyalı halde duran /silahtut komutunu kullanıyorum araç kilit yerine. Burada kişisel hata mevcut evet. Rolde bir kere silahı elime yaptım, size karşı ne bir sıkma ne de emote ile doğrultma eylemine giriştim, silahla bir süre dışarıda durdum, korkup gitmenizi sağlamak için.
Gel görelim ki siz aşşağıya bırakacağım kanıtlarda gibi sanki siz ölümsüz bir karaktere sahipmiş gibi dialoglar kuruyorsunuz.(EK2)
EK1 -
EK2 -
Şikayetin ana hattı olan ise Güvenli bölge kısmı için iki farklı yetkili (biri support biri oyun yetkilisi) ile iletişime geçip sordum. Sırf akılda soru işareti kalmasın diye EK3.
EK3 -
Savunmam bu kadar. Lütfen ikili tartışmaya dönmeden şikayeti sürdürelim.