Konu: Ayren Blowroby - Spawn Kill  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @highswec

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videodakiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: SK

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmayla uğraşmam fakat bu arkadaş bizi o sırada düşürebilirdi. Şikayet açtım diye şikayette OOC kin yapıyorsunuz yazılarını görmek istemediğimi belirteyim. Bir ihlal varsa şikayet açılır, iyi forumlar.

#1 - 02.01.2022 18:58
Öncelikle selamlar, her hangi bir OOC kin olduğunu düşünmeyerek şikayet savunmama başlıyorum.
Spoiler: GösterGizle
Bildiğiniz üzere bir süre çatışma yaşandı ve apartman içerisindeyiz, ilk başta içeride dönen bir süre çatışmada
-

Agusto_Ramirez'e ateş açıyorum, Agusto bir süre İC chate hiç bir imla olmadan burada burada spamladı ve anlamsız şekilde interiordaki adamlar dışarıya çıktı, ben açık bir aparman bulup içine girdim.

Ekran görüntülerinin kesilmemiş hali ve girdiğim ev olan Delvonte_Reeves'in evine giriyorum. Çatışma içerisinde eve girdiğimde çatıya crosshair tutamayacağıma göre kapıya tutuyorum. Kapıdan siz girmeden önce "/me kapıya nişan alır, tetikte." diye bir emote attım. Loglar bakılırsa ortaya çıkar fakat video kayıdım 1 dakika sonra kapanıyor çünkü yerim yok. O kısmı alamıyorum, ve videodayımdır diye ekran görüntüsü de almıyorum.

Açıklamam bu kadar, iyi günler dilerim.

#2 - 02.01.2022 19:20
Öncelikle selamlar, her hangi bir OOC kin olduğunu düşünmeyerek şikayet savunmama başlıyorum.
Spoiler: GösterGizle
Bildiğiniz üzere bir süre çatışma yaşandı ve apartman içerisindeyiz, ilk başta içeride dönen bir süre çatışmada
-

Agusto_Ramirez'e ateş açıyorum, Agusto bir süre İC chate hiç bir imla olmadan burada burada spamladı ve anlamsız şekilde interiordaki adamlar dışarıya çıktı, ben açık bir aparman bulup içine girdim.

Ekran görüntülerinin kesilmemiş hali ve girdiğim ev olan Delvonte_Reeves'in evine giriyorum. Çatışma içerisinde eve girdiğimde çatıya crosshair tutamayacağıma göre kapıya tutuyorum. Kapıdan siz girmeden önce "/me kapıya nişan alır, tetikte." diye bir emote attım. Loglar bakılırsa ortaya çıkar fakat video kayıdım 1 dakika sonra kapanıyor çünkü yerim yok. O kısmı alamıyorum, ve videodayımdır diye ekran görüntüsü de almıyorum.

Açıklamam bu kadar, iyi günler dilerim.

Savunman için ben teşekkür ederim. Sen ne kadar emote versen de interiora girdikten sonra dondurma süresi geçmeden sıkmak "Spawn Kill" ihlaline giriyor. Sonuçlanabilir.

#3 - 03.01.2022 18:21
Merhabalar, kişi banlanmış.