Konu: Lorenzo_Connell - RK  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 02:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30889 (Lorenzo_Connell) @sipeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frank Torello - @Heren

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.01.2022 -02:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncellikle selamlar, Lorenzo karakteri maske takıp bana bir anda ateş etti ve ne olduğunu anlamadım bile. Daha sonra öğrendiğime göre bu karakter RK yemiş bir karakterdi, Wheeler Bulvar'ında vurulmuş olduğunu duydum. O yüzden bu şikayeti açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada maske takıp beni vuruyorlar.

Burda bulunan ss'te ise karakter Frank Torello isimli karakter tarafından vurulmuş bulunmakta.

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 02.01.2022 02:39
Şahitliğimi her daim onaylıyorum.

#2 - 02.01.2022 02:54
Rk ihlalinden şikayet açılmış öncelikle belirtmek isterim, birlikler arası savaş olduğundan kaynaklı yoğun ve stresli bir gün geçiyordu, rk süremi küsurat katmadan hesaplamıştım, şimdi ise ss'lere geçeyim.

Burada arkadaşlar beni vuruyor ve saat 18:40.

Spoiler: GösterGizle

Burada Richard karakterini vuruyorum ve saat 02:09.

Spoiler: GösterGizle

Savaş zamanı olduğu için küsuratları hesaba katmadan saydım, 18'den saat 02'ye tam olarak sekiz saat yapıyor ve rk sürem bitiyor, yinede admin insiyatifine bırakmak istiyorum konuyu. Elimden geldiğince hassas davrandım ancak dakikaları hesaba katmamıştım, çok büyük bir ihlal yok burada, Yinede iyi günler iyi forumlar, savunmam bu kadardı.

#3 - 02.01.2022 10:31
Kuralımız açık ve net, bu ihlale karşı bir inisiyatif gösterilmesi mümkün olmuyor. Karakteriniz cezai işleme tabii kalıcak.