Konu: Car Ram, Trolling  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 02:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @shaazux @prestij39 Asad_Bajrami ve   Barzid_Bajramovic

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Atsız @ciotheking
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.01.2022 01:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK
 Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Video'da gözüktüğü gibi, iki kişi rol çıkartmak için gittiğimiz sırada önümüze bilerek ver isteyerek kırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler ile bir ooc bir samimiyetim yok, diğer arkadaşlarımın var ise onu bilemem. İyi forumlar.

#1 - 02.01.2022 02:22
Merhaba, başta olan olay için üzgünüm. Trucker yaparken alt enter basıp oyunu küçük ekrana alıyorum, film izlerken yapıyorum. Eğer bilerek olduğunu düşünüyorsanız 0.20'nci saniyeden başlayıp izleyebilirsiniz videoyu, orada diğer arkadaş gibi pit atmaya devam ederdim.

Ayrıca rol yapmaya gittiğinizi de düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 02.01.2022 02:26 shaazux »

#2 - 02.01.2022 02:26
Merhaba, başta olan olay için üzgünüm. Trucker yaparken alt enter basıp oyunu küçük ekrana alıyorum, film izlerken yapıyorum. Eğer bilerek olduğunu düşünüyorsanız 0.20'nci saniyeden başlayıp izleyebilirsiniz videoyu, orada diğer arkadaşlar gibi pit atmaya devam ederdim.
Özrün için teşekkürler fakat diğer arkadaşın ard arda yapınca maalesef öyle algılanıyor. Diğer arkadaşının açıklayacağı yada savunacağı bir şey yoksa yetkilileri daha fazla yormaya gerek yok. Sonuçlanabilir. Arkadaşımın yaptıkları maalesef beni ilgilendirmiyor. Eğer yaptığı bir hataysa adminler göz arda etmesinler.

#3 - 02.01.2022 10:38
Asad_Bajrami karakteri Non-RP Driving kapmasında ceza alacak.
Barzid_Bajramovic karakteri Non-RP Driving & Car Ramming kapsamında ceza görücek.