Konu: [01.01.2022 - Kai Naumann] Rolde /q  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kai Naumann - @TemenoThyrea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: İkinci ekran görüntüsünde görülen bütün VCPD oyuncuları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.01.2022 - 23.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saha devriyesinde KOD0 bildirilen bir olay için Kasparov Bulvarı'na gittik ve oyuncular ile çatışmaya girdik. Çatıdaki oyunculardan ikisinden birisi düştü ve diğerini yakalamak için bütün memurlar merdivenden çatıya doğru koştu, ben ise yukarıdakilerden birisinin aşağıya atlama ihtimâlini düşünüp arkadan dolanıp binanın diğer tarafına gittim ve öyle de oldu. Kai karakteri aşağı atlayıp bunny yapmaya başladı ve civara en yakın iş yerine girip direkt olarak /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
#Kanıt 1
#Kanıt 2
Ek açıklamalar(varsa): Kai Nauman'ın üzerindeki silahına el konulması ve OOC jailine ek olarak IC jailinin de eklenmesi gerekiyor. Bölüm moderatörü, IC hapis hüresi için iletişime geçebilir.

#1 - 02.01.2022 03:48
Herhangi bir savunmam  yok, üzerimdeki silah Deagle idi. PD sevk&gözaltı rollerine vakit ayıramayacağımı bildiğim için böyle bir şey yaptım. Hatamı kabul ediyorum.

#2 - 02.01.2022 10:22
Kasti bağlantı kopartmaktan cezai işleme tabii kalıcak, cezai işlemine ic hapis süresi eklenmesiyle beraber silahına el koyulacak.