Konu: Jan Santolaria Mixing  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2022 18:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jan Santolaria @kreanz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bana pm attı yanlış ID sanırım. Silahımı rolle alın diye. Rolü ooc ilerletiyorlar bu da mixinge girer.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Savunma tek ileti halinde uzatmadan olursa sevinirim.

#1 - 01.01.2022 19:00
Merhaba, rol bitimiydi, kimse yoktu, bu tarz bir rol yapılabileceğini hatırlatmak amacıyla yazdım. Ayrıca sizi etkileyen bir durum da yoktu, rolde siz yoktunuz bile. Ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere hatırlatıyorum. Zaten arkadaşlarımdan birisi akıl edip silahımı alıyor.

Spoiler: GösterGizle

Sizinle hiçbir alakası olmamasına rağmen şikayet açmanız, bunu oyun dışına taşımanız oldukça garip. Bu arada elimde kanıtı yok ancak IC'de de silahımı almalarını söylüyorum, loglar kontrol edilebilir.

« Son Düzenleme: 01.01.2022 19:04 kreanz »

#2 - 01.01.2022 19:14
Merhaba, rol bitimiydi, kimse yoktu, bu tarz bir rol yapılabileceğini hatırlatmak amacıyla yazdım. Ayrıca sizi etkileyen bir durum da yoktu, rolde siz yoktunuz bile. Ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere hatırlatıyorum. Zaten arkadaşlarımdan birisi akıl edip silahımı alıyor.

Spoiler: GösterGizle

Sizinle hiçbir alakası olmamasına rağmen şikayet açmanız, bunu oyun dışına taşımanız oldukça garip. Bu arada elimde kanıtı yok ancak IC'de de silahımı almalarını söylüyorum, loglar kontrol edilebilir.
Öncelikle savunman için teşekkür ederim rolün bizim birlikle alakası da olduğu için ihlal olduğu için açtım size bir kinim yok tanımam etmem sonuçta bir oyun eğlenmek için oynuyoruz, yetkili kararı bekleyebiliriz  :vice:

#3 - 02.01.2022 11:08
Bu seferlik sözlü uyarıda bulunmuş olacağım aynı bir durum yaşandığı taktirde herhangi bir inisiyatif sergilenmeyecek.