Konu: RK Kural ihlali.  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2022 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Heren Frank_Torello

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy Castellini

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/01/2022 18:15 ve 18:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 18:15 civarlarında birlikler arası bir savaş çıktı, onlardan ve bizden düşenler oldu. Saat 18:20 gibi Wheeler birliğinden yardım istedik, bizi bölgelerine götürüp tedavi rolüne girdiler. Saat 18:37'de ise aynı kişiler Wheeler'i basıp RK lı olduğumuzu bile-bile tekrar vurdular. Pm üzerinden belirttim,.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi çatışma sonrası Tommy Castellini ben falan düştük, düştüğümü bilmelerine rağmen hood basıp birdaha vuruyorlar. Ben RK lıyız dediğimde bilmiyordum falan dediler. Attığım ss lerde herşey ortada.

#1 - 02.01.2022 18:47
Öncellikle selamlar, şikayette sadece benim bulunmam çok saçma olarak görüyorum. Orada sadece ben yoktum ve ek olarak Wheeler Bulvar'ını bastığımız zaman sizi vuran ben değildim, diğer birlik üyeleri ateş açmıştı. Olay anında herkes orada bulunan herkese ateş açtı. Tommy'yi ben RK'lamadım. Vuran kişiye şikayet açarsanız sevinirim. Ve ek olarak şikayette bulunan ss'te sizin birlik lideriniz RK kural ihlali yaptı, onun için bir şikayet hazırlayacağım. İyi forumlar.

#2 - 07.01.2022 11:13
Merhabalar, şikayet incelendi. Kanıtlar yetersiz.