Konu: Robert Castucci Refuse RP şikayeti  (Okunma sayısı 732 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2022 00:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Castucci @fellerTiberius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.12.2021 22.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi şüpheli bir şekilde uzaklaşmaya başladı. Trafik çevirmesi için peşine takıldım, daha da hızlandı. East Beach Highway üzerinde ilerlerken bir tırla kafa kafaya girdi fakat herhangi bir kaza rolü yapmadan devam etti. Kaza rolü yapacak mı diye yavaşladım fakat herhangi bir kaza rolü göremedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.01.2022 01:09
savunma gelecek

#2 - 03.01.2022 07:41
savunma gelecek
Üç gün oldu, hala bekleniyor.

#3 - 03.01.2022 14:10
12 saat içerisinde savunma yapmadığınız taktirde işlem uygulayacağım @fellerTiberius

#4 - 03.01.2022 20:37
Aktif polis kovalamacasında kimsenin durupta kaza rolüne girdiğini görmedim, kaçış-kovalama olayı devam eder. Hiçbir zaman bu tarz durumlarda ne PD tarafının ne de kaçan tarafın kaza rolüne giriştiğine şahitlik etmedim. Açık konuşmam gerekirse böyle bir şikayetide ilk defa senden görüyorum. Bu tarz durumlar milyonlarca kez yaşanmış ardından ise kaçmaya devam edilmiştir.

#5 - 03.01.2022 23:35
Aktif polis kovalamacasında kimsenin durupta kaza rolüne girdiğini görmedim, kaçış-kovalama olayı devam eder. Hiçbir zaman bu tarz durumlarda ne PD tarafının ne de kaçan tarafın kaza rolüne giriştiğine şahitlik etmedim. Açık konuşmam gerekirse böyle bir şikayetide ilk defa senden görüyorum. Bu tarz durumlar milyonlarca kez yaşanmış ardından ise kaçmaya devam edilmiştir.
Yaptığın kaza duvara çarpıp devam etmek değil, bir tıra son hız ilerlerken kafa atıyorsun ve tekrar devam ediyorsun. Hiçbir zaman wine oynamadım, karşılıklı rol yapmaya oynadım. Ve rol yapmaya oynadığım için senden de bir kaza rolü yapmanı bekledim. Hele ki adını duyurmuş bir birlik liderinden.

#6 - 04.01.2022 00:54
Bu tır, duvar veya ona benzer bir şeyler olsun. Hiç fark etmez. PD ile aktif kovalamaca (destek bildirimi açık) yapılırken durupta kaza rolü yapıldığını ben daha önce rastlamadım. Ek olarak videoya bakıldığında araç tosladığında duraksamıyor veya motoru bozulmuyor, hız kesmeden yön değiştiriyor. Bu da kaçılabilir bir imkan sunduğu için bende devam ediyorum.

#7 - 04.01.2022 12:11
Cezalandırılacak. Normalde oyuncular kaza vesaire yaptığında rol yapmadan devam edebiliyor buna hepimiz okeyiz, tek tek herkesi takip edip bu durumun önüne tabii ki geçemeyiz ama PD ile böyle bir durumdayken, belli bir rolün içerisindeyken böyle bir durum oluyorsa role uymanız gerekiyor.