Yess siiiir yes siiiir! olm samimi bişi dicem la ben ne yaptımda sabitlendi bu karakter tanıtımı hatırlaayanlar bilir bir ara benim çar tannıtımını sabitlemişlerdi yani manifestoğğğ abi ne yaptığ amatördüm o zazmanlar halende amatörüm ama en azından ss felan ekledimde benim karakter tanıtımına neden çok ilgi gösterildi amatörlüğüm yüzündenmi krallar? yoksa samimiyetten dolayımı hard rp typing yaptım ilklerdede sonrasında samimi olduk ne ara ise aw ama neyse benim gözüm ünlü olmakta değil o kadar söz verdik şarkı yapcaz diye MJ ck landı neden yapamadığımıda söyliyeyim
-rap animlerini indirdim aman asıl kullanıcağımı bilmiyordum cop bide beach öle animler vardı nasıl kullanılıo bilmiyodum sadece ped ifp yi kullanabildim oda c ye basınca çalışıyordu ama yaptım diyelim hangi rapper'ı claimliciğimden bilmiyordum zaten sağolsun JS reis zillakami'yi claimlemişti o yüzden başka rapper bulamadım aslında Nle choppa yapabilirdim ama kafam çok karışıktı o zaman sonrasında yapamadığımda dedimki amaaaan çok kaarışık la bu yardım istesem bilemiyorum yardım istemedim o gün ama yani özür dilerim şu aw rap klibini yapamadım birde camera işleri studio felan çooooook bilocanın dediği gibi işimiz çooook zor ama deniyiceğim bir ara harbi denicem şu rap shit olayını zenciğğğ!