İyi geceler, iyi sabahlar dilerim. Savunmamı sunuyorum.
Merhaba, olay saatinden yaklaşık 15-20 dakika önce belki de daha az, Ghugas karakteri gelip beni arıyor ve etrafı incelememizi, dikkatli olmamızı söylüyor. Kylan Drake'in geleceğini söyleyip haber veriyor. Biz de aracımızı doldurup çıkıyoruz Kasparov oluşumunun etrafında, birkaç tane Elegy görüyoruz, farklı skinli maskeli oyuncular görüyoruz, zaten karakterlerimiz şüpheliler, kimi görseler şüphe duyuyorlar. Ben Kylan Drake karakterini görünce Ghugas'a mesaj yolu ile haber salıyorum, Kylan gelip içeriye giriyor, onun ve arkadaşının silahı alınıp üst kata çıkartıyorlar, konuşma yapılırken biz de tekrar binip etrafı gezme düşüncesini netleştiriyoruz, başlıyoruz gezmeye. Kasparov'un oradan çıkıp tam sağ dönünce seni görüyoruz, balkonun altında durman zaten şüphe verici, /ID komutu ile maske numaranı öğrendiğimi söyledin, yanlış düşünüyorsun. Gerekirse chatlog'u bile atabilirim. Her neyse, karakteri görüyoruz, inip konuşuyoruz. Yaptığı hareketlerden, davranışlarından şüphe duyuyoruz. Hangi çöpçü yüzünü gizleyip etrafı süpürür ki? Tam terasın altında olması da bir ayrı olay, bizi daha da çok kuşkulandırıyor. Arkadaş ile role girip bir şekilde aracımıza bindiriyoruz, bölgemize getirip konuşturtuyoruz, Magar ile aralarında rol geçiyor. Maskeni çıkartıp yüzünü tanıyoruz, Fierro birliğinden olduğunu anlayınca Magar senin ayağına sıkıyor laf dinlediğin için, ardından seni alıp bırakıyoruz. Zaten senden önce pizzacı kılığında bir arkadaşın yakalanıyor bir kamyonet ile, onun üstüne seni yakalıyoruz. Maalesef Ghugas'ın bizi çağırdığı, olayları anlatıp bilgi verdiği kısmı ekran görüntüsü veya video alamadım ancak mesajları aldım, sadece Kylan'ın geldiğini söylüyorum ve seni gördüğümüzü, Ghugas'ı etiketliyorum eğer video kaydı varsa paylaşır, yoksa da ekran görüntüsü paylaşır ikisi de yoksa yapacak bir şey yok. Elinde zaten net bir kanıt yok, aşağıya elimdeki tek kanıtı atıyorum, gerekirse Ghugas'ın chatlog'u kontrol edilsin. Bizi arayıp çağırdığı ortaya çıkacaktır, savunmam bu kadar. İyi geceler dilerim tekrardan.
Ghugas'a gönderdiğim mesajlar;
@Vortex