Konu: Nao Taniguchi - @mags  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2021 20:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nao_Taniguchi - @mags

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @volooloo @wercheg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
illegaller polise sığınamaz

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracının motorunu açık bırakmıştı, almıştım ve aşağıda bulunan görüntüde olduğu gibi ihbar bırakmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/917822080748232744/917822286399164496/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsa yeterli.

#1 - 07.12.2021 21:27
Savunma yapacağım.

#2 - 08.12.2021 11:33
@mags Bekliyoruz.

#3 - 08.12.2021 16:23
Öncelikle savunma biraz geciktiği için özür dilerim;

Ağustos ayında arabam çalınmıştı, arabam ile suç işlenip plakaya aranma kaydı açılmıştı. Daha sonra suç benim üstüme atıldı, bu olayı @southliberty VCPD'de görev yapan kişiyle konuşmuştuk. Aracın çalındığını söylemiştim o da bana böyle bir şey demişti. Alt kısma bırakıyorum, yani kısacası bu kural ihlaline girmiyor. Bunu söyleyen kişi yaklaşık iki yıldır VCPD üyesi, ayrıyetten kendisi Support. Kuralı hepimizden iyi biliyor. Kuralın olayı biraz daha farklı, örneğin silah ile bir role girdiğiniz. Kaçmak için çatıştığınız vesayire bir kişiye ihbar vermeniz gibi.

Kimsenin rolünü baltalamak, rolünün düzenini bozmak istemem. İyi roller dilerim.

Ufak bir eklemede yapmak istiyorum, karakterimin hiç IC sicili yok. Adına kayıtlı cezalar bile sayılı, hiç bir dosyada adı geçmiyor. Yarışçı bir oluşumun üyesiydi, ayrıldı. Günlük yaşamına döndü. Hard bir Illegal faaliyeti yok.

#4 - 08.12.2021 16:29
Merhabalar, savunma geçerli olduğundan dolayı şikayet kilit, arşiv.