Konu: Scoot_Maxwell William_Maxwell Fear-RP-Yaralı kural ihlali-DM  (Okunma sayısı 279 defa)

#10 - 29.11.2021 02:07
5 sene roleplay yapıp nerde hangi kuralı öğrenememiş olman açıkcası beni üzdü. Sayı olarak üstünüz ve YAKUZA kültürünü canlandırıyoruz. Orada yumruk atmak yerine silah çekerekde karşılık verebilirdik, bunları düşünmeden rol yapmamanız gerekir. En azından kurallar çerçevesinde böyle olur. Biz dinamik rol yapıyoruz genciz karakterimizin dayanıklılığı güçlü vs gibi cümlelerin arkasına sığınarak rahat bir şekilde kural ihlali yapamazsınız. SS'lerde göründüğü gibi ve kendi ağzınızla söylediğiniz gibi kişi olarkak üstünüz, bizim hood bölgemizdesiniz, IC olarak dayak yiyorsunuz, tekrar gelip küfür ederek kışkırtıyorsunuz. Şuna da bir açıklık getireyim dayak yediğiniz karakter ile 1 saat boyunca brawl roluna giremezsiniz. Kuralları tekrar okumanızı öneriyorum, yetersiz RP bilgisi olarak da bir başlık açsaymışım keşke diye düşündürtüyorsunuz.
Dostum öncelikle ben bir legal rol canlandırıyorum polise sığınmam anormal bir durum değil biz senin mekanına geliyoruz ve ardından sen bizi dövmeye kalkışıyorsun.Ben hiçbirşeyin arkasına sığınmıyorum burada tahrik edici kelimeler kullanmazsan sevinirim açıkcası İc olayları İc olarak yaşamayı öğrenmelisin biraz Ooc olarakta yaşıyorsun galiba sakin olup şikayetini açıp cevabı beklemelisin biz savunma yaptıkça eklemeler yapmamalısın.Sonucu zaten yetkili bildirir sakin ve sabırlı olmanı rica ediyorum.İc olarak yaşadığımız bir sorunu forum üzerinden kinli bir şekilde çözmek yerine düzgün ve sakince çözmeliyiz diye düşünüyorum sen şikayetini açmışsın ve bizde cevabımızı vermişiz sıra yetkili arkadaşlarımızda bırak onlar yanıtlasın senden rica ediyorum.Yeniden iyi akşamlar ve iyi forumlar.... :palmiye:

#11 - 29.11.2021 14:31
:D Pekala, daha fazla yorum yapmayacağım. Yönetimi kararı bekleyelim.

#12 - 01.12.2021 17:43
Şikayet incelendi.,

Kişiler sizden üstün ve agresif role devam ediyorsunuz. Brawl ile düştükten sonra 4 saat boyunca yaralı rolü yapmanız gerekiyor.
İlgili kural: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k15

Brawl esnasında düştükten sonra yine korkusuz bir şekilde kişilere orta parmak çekiyorsunuz. Hastaneye gidip işlemleri fast geçtikten 15-20 dakika sonra gelip kişilere küfür ediyorsunuz.
Karakteriniz acıya dayanıklı bir robot veyahut bir terminatör değil.

İlgili karakterler cezalandırılacak.

Ek olarak @Batyouone bunun ile birlikte8.Sicilinizi dolduracaksınız. Bu tavırlarınızı ve ihlallerinizi devam ettirirseniz karakteriniz yasaklanacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 01.12.2021 17:46 Stance »