Konu: Yaralı Kural İhlali / Revenge Kill  (Okunma sayısı 225 defa)

#0 - 30.11.2021 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jin Chiba - @Scofield

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mario Rossi, Finn_Fitzgerald, James Gatto

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali, Revenge Kill

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Görüntülerde açık ve net şekilde ihlal yaptığı gözüküyor. Yaralıya düşürüyoruz, birkaç saat sonra hiç bir şey olmamış gibi eline silah alıp terör estiriyor, en azından deniyor. Bunu defalarca yapması bilerek ve isteyerek ihlal yaptığının kanıtıdır. Üstüne arkadaş illegal bir birlik yönetiyor. R20 böyleyse diğer oluşum üyeleri nasıldır ki? FM ekibinden oluşumun incelenmesi için talepte bulunuyorum.  Arkadaşa RK ihlalinden başka bir şikayet daha açılmış, sanırım ihlal yapmaya yatkın birisi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Vurulduğunun görüntüsü
Spoiler: GösterGizle

Süresi dolmadan silahlanıp terör estirdiğinin görüntüsü

Birkaç dakika sonra bölgesine gittiğimizde bize tekrar ateş açtığının görüntüsü

Bize yaralı olduğu halde bilerek ve isteyerek ateş ettiğinin ikinci kanıtı

En sonunda onu terkrar düşürmek zorunda kaldığımızın görüntüsü

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın ve içinde bulunduğu oluşumun kontrolleri/incelemeleri nasıl ve ne şartlarda yapılıyor bilmiyorum fakat rol yapıp eğlenmek ve oluşum olarak ilerlemeyi hedefliyoruz ve bu arkadaşın rollerimizi baltalamasından sıkıldık. Aksiyonun bile fazlası can sıkıyor.

#1 - 30.11.2021 23:40
Merhabalar. İlk vurduğunuz zaman oyun da AFK'ydım ve bana hiç bir şekilde bilgi geçmediniz. Ben de bilmediğim için bu savaşa girdim. Bilsem tekrar ateş etmezdim, bilmediğim için sıktım. Oyuna döndüğümde  de yaralı olmadığım için anlayamadım. Savunmam bu kadar.

#2 - 30.11.2021 23:43
Merhabalar. İlk vurduğunuz zaman oyun da AFK'ydım ve bana hiç bir şekilde bilgi geçmediniz. Ben de bilmediğim için bu savaşa girdim. Bilsem tekrar ateş etmezdim, bilmediğim için sıktım. Oyuna döndüğümde  de yaralı olmadığım için anlayamadım. Savunmam bu kadar.
Afk olunca damage yemiyorsun diye biliyorum

#3 - 30.11.2021 23:46

Samp addon kullanıyorum. Bu yüzden ESC'de hasar yediğimi tahmin ediyorum. Dediğim gibi. Bilseydim bunu zaten sıkmazdım. Sizinle ortak bir çözüme gitmek istiyorum fakat kabul etmiyorsunuz.

#4 - 30.11.2021 23:49

Samp addon kullanıyorum. Bu yüzden ESC'de hasar yediğimi tahmin ediyorum. Dediğim gibi. Bilseydim bunu zaten sıkmazdım. Sizinle ortak bir çözüme gitmek istiyorum fakat kabul etmiyorsunuz.
Senin samp addon kullanıp kullanmadığını karşı taraf tahmin edemez, bilemez.

#5 - 30.11.2021 23:59

Yaralı olduğunu hiç bir şekilde bilmiyordun veya anlayamadın, peki. Ekrana düşen emote'u da mı görmedin? Yüz doksan saniyelik yaralı süresini de mi görmedin? Hepsini geçelim. Silahla yaralanan bir kişinin can değeri tedavi olmadan 80'in üzerine çıkmaz. Görüntüye baktığımızda hastaneye gidip tedavi olduğunu anlayabiliyoruz. Kimi kandırmaya çalışıyorsun? Karşında çocuk mu var? Başka ileti göndermeyeceğim, sonuçlanabilir.

#6 - 01.12.2021 00:00
Savunmam yaptığım şekilde. Üslubumu hala koruyorum sizlere karşı. Siz de bir çok kural ihlali yapıyorsunuz. Biz şikayet açmıyoruz, oyun zevkiniz bölünmesin diye. Fakat gerçekten can sıktı bu durum. Karşılığını alacaksınız. Sizinle bir çok konu da anlaşmaya gitmeye çalıştım. Terslediniz. İyi forumlar, savunmam bu kadar.

#7 - 01.12.2021 00:02

Yaralı olduğunu hiç bir şekilde bilmiyordun veya anlayamadın, peki. Ekrana düşen emote'u da mı görmedin? Yüz doksan saniyelik yaralı süresini de mi görmedin? Hepsini geçelim. Silahla yaralanan bir kişinin can değeri tedavi olmadan 80'in üzerine çıkmaz. Görüntüye baktığımızda hastaneye gidip tedavi olduğunu anlayabiliyoruz. Kimi kandırmaya çalışıyorsun? Karşında çocuk mu var? Başka ileti göndermeyeceğim, sonuçlanabilir.

Ssler de oynama işlemi yapılamaz. Dediğim gibi bu gün vurulduğumu bilmiyordum. Eğer bilseydim devam etmezdim. Varsa kural ihlali kabul edilebilir. Ama bana karşı üslubunu düzelt. Support'un olduğu birliktesin üslubuna bir bak. Örnek misin? Baya hem de. Cevap vermeyeceğim.

#8 - 01.12.2021 14:38
Merhabalar, şikayet incelendi.

Jin_Chiba karakteri Revenge Kill ihlalinden cezai işleme tabii tutulacak.