Selam, aktif bir çatışmada bankaya gitmedim. Aktif bir çatışma yoktu, aktif bir çatışmada bankaya gitmek şu şekilde yorumlanır:
Biz çatışıyoruzdur, ikimiz de yaralıya düşmemişizdir ve ben arabama atlayıp bankaya gitmişimdir, sen de beni bankaya kadar kovalamışsındır, drive-by atarak ya da atmayarak. Fakat konu böyle bir konu değil, siz bizi yaralıya düşürüyorsunuz, biz de yaralıdan kalktığımızda hastaneye gidiyoruz, hastaneden çıkışta da banka önünde duraksıyorum ve bu sırada tarafıma yaralıya düştüğümden sonra ilk defa ateş açılıyor. Bekleyebilirsiniz, sonsuza kadar bankadan çıkmazsam o vakit siz bana şikayet açarsınız. Beklemeden sıkmanız "GBI" kural ihlali oluyor, ayrıca attığın sslerde verdiğin silah çekme emotesi bana yansımamakla beraber bir o kadar da düşük seviyede ve yetersiz bir emote, bu da emotesiz saldırdığının yanında bir de "Hatalı Emote" kural ihlalini de devreye sokuyor.
"DM" kural ihlali yapılmış olmasını savunmam aslında Morello birliğine karşı yaklaşımınızın mantıksızlığı ile kaynaklı. Rollerden karelerinize baktım, Mazzini birliği size soygunu teklif etmiş, ki yeni açılan bir birlik için, gerçek hayat mantığı ile yaklaşıldığında ve çete rolü yapmanızı varsaydığımda aşırı güzel ve mantıklı bir teklif fakat sizin illegal yasağınızı agresif rol yaparak genişletmeniz ve bu kuralı etkisiz hale getirmeniz o kadar Fear-RP kural ihlaline dayanıyor ki Morello birliğine karşı, sonucunda da bize yaklaşımınızı DM olarak niteledim, tabii muhtemelen bu sonuçlandıracak admin tarafından mantıklı görülmeyecek ve ceza alırsanız cezanıza dahil edilmez fakat benim fikrim, eğer alabilirseniz almanızı isterdim çünkü yaptığınız çete rolü değil, mafya, hatta bir noktada paralı asker rolü. Ekleyeceğiniz bir şey varsa eklerken etiketleyin lütfen, bekletmeden cevaplayayım.