Konu: [20.11.2021 - Emanuel_Moshke - Logan_Santilli] NON-RP DRIVING  (Okunma sayısı 291 defa)

#10 - 21.11.2021 01:30
İyi demişsin fakat yönetimi kandırmaya çalışıyorsun. En azından deniyorsun. Mantıklı düşünelim, bir araba sizi sebepsiz yere neden takip etsin? Birkaç saniye önce bize çarptınız, hiç bir şey olmamış gibi devam ettiniz ve sizi takipledik. En sonunda ise aracımızı önünüze kırdık. Anında jail yediniz zaten. Bütün konu bundan ibaret. Bütün bu süreç boyunca hiç bir şekilde ihlal yapmamaya özen gösterdik demiyorum, direkt olarak ihlal yapmadık diyorum. Şikayete NON-RP driving yazmışsın, role aykırı bir durum yok ki. Anlamıyorum. Bir an önce sonuçlanmasını bekliyorum.
Size çarpmadık, varsa kanıtın at buraya. boş yere takip ettiniz, Sonra da düz yoldayken biz sağa düzgünce döndük, arkamızdan düzgünce gelmek varken ailevi küfür edip kaldırıma girip pit attın, bu kadar basit.
Edit: tarafımca başka ileti gelmeyecek, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 21.11.2021 01:32 derengeboss »

#11 - 21.11.2021 01:41
Dostum şunda anlaşamıyoruz seninle.
Sen de şikayetinde dediğin gibi Temple tamircide olay başlıyor ama senin videon çok çok çok uzaklarda havalimanında başlıyor, kusuruma bakma ama bu kanıt niyetine geçmez. Olayın öncesi hiç yok. (olayda templede bize çarptılar korna basılı tutup kışkırtılar)

İkinci olarak senin de dediğin gibi rapor attın fakat o raporun ne olduğunu biz videoda görmüyoruz, neyse diyelim senin dediğin gibi oldu ve ikinizde aynı şeyleri yazıp attınız fakat her hangi bir araç içi konuşma, pmleşme vs. yok. Nasıl oldu da ikinzde aynı şekil rapor ve aynı zamanda attınız, yoksa aynı şeyleri mi düşünüyordunuz?
Acaba siz MIX mi yapıyorsunuz?

#12 - 21.11.2021 01:44
Size çarpmadık, varsa kanıtın at buraya. boş yere takip ettiniz, Sonra da düz yoldayken biz sağa düzgünce döndük, arkamızdan düzgünce gelmek varken ailevi küfür edip kaldırıma girip pit attın, bu kadar basit.
Edit: tarafımca başka ileti gelmeyecek, iyi forumlar.

Kırk beş level karakterim, iki özel skinim, v2 hesabım ve içerisinde bulunduğum bir birliğim var. Şimdi sana dünyanın en basit sorusunu sorayım. Ben neden böyle bir şey yapayım? ''Sana çarpmadık kanıtın varsa at buraya'' Bu kelimenden bile yalan söylediğini anlarlar diye düşünüyorum. Konu anlattığımdan ibaret. Ne eksik ne fazla. Bize çarptınız, (bizi haksız çıkarmak için o bölümü kesmişler) peşinizden geldik, aracımızı önünüze kırdık ve jail yediniz. Attığın videoda da nonrp bir eylem bulunmuyor. Şikayet gereğinden fazla uzadı, daha yanıt göndermeyeceğim.

#13 - 30.11.2021 11:03
Kanıtlar yetersiz, bir kere vuruyor vurduğu anda da jail yiyorsunuz zaten.