Arkadaşların neden PİT attığı belli oldu, kafalarında IC kin gütmüşler, pit atıp araçtan indirmek güzel.
Asıl sorun şu, sen mahallendeki şahsı aradığında yanında zaten 2 kişi var. MIX olarak bahsettiğimiz olay orada zaten.Kırmızı Infernus ile polisin gözü önünde trafik kurallarını çiğneyerek copbait yapıyorsun. Polisle etkileşime girip taşkınlık çıkartma ve sonrasında silahını ateşleyip DM atma peşindesin.
Olayın hile veya üstündeki silahla alakası yok. Aracında yasadışı hızlandırıcı var ve bu yüzden çekmemiz gerektiğini söylediğimizde sen arkadaşını arayıp bulunduğun yere gelmesini söylüyorsun. Telefonu kapatınca polislere karşı tehditkar söylemlerde bulunuyorsun(sslerde oldukça bariz: mahalleyi toplayın zenci?). 1.13 tehdit yasası gereği tutuklanmak üzere seni kelepçeliyoruz, kaza yaptığın için değil.Silahı teslim etmemek vb. konusunda kararı yöneticiye bırakıyorum. Sunucu politikası gereği trafik kazası sonrası tartışmalarda silah kullanmak yasak. Anlaşılmayacak bir nokta olduğunu sanmıyorum.Ayriyeten kanıtım olmasa da dikkatimi çeken bir noktadan bahsedeceğim. Matt Fagiana departmana beni almak üzere geliyor ve o esnada kırmızı Infernus'un polis aracı etrafında tehlikeli sürüş yaptığını, yasadışı hızlandırıcı bulundurduğunu ve yüksek hız ile birlikte "polis karakterinin gözü önünde" yasaları çiğnediğini görüyorum ki Matt Fagiana bunu onaylayacaktır. Karşı tarafın DM atacak birilerini bulup vakit geçirmeye çalıştığını düşünüyorum. Polisi peşine taktıktan sonra yine silahla sıkma niyetinde olduğunu düşünüyorum.