Konu: [20.11.2021 - Sonny Mazzini] Hatalı Emote  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2021 01:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hexa Sonny Mazzini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roldeki Famiglia di Morello üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2021 00:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: * illegal kural ihlali ((Sonny Mazzini))

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/877674161558913054/911376097336238210/sa-mp-903.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.11.2021 01:48
Arkadaşlarında bizimde İllegal yasağımız var adamlar bizi dövüp sıkıyorlar diye pmden uyarmaya çalışyıorum pm kapalı /b bölmek yerine /do dan hatalarını belirttim. Hatalı olupta üstüne böyle bir şikayet açmanız ilginç

#2 - 20.11.2021 01:57
Arkadaşlarında bizimde İllegal yasağımız var adamlar bizi dövüp sıkıyorlar diye pmden uyarmaya çalışyıorum pm kapalı /b bölmek yerine /do dan hatalarını belirttim. Hatalı olupta üstüne böyle bir şikayet açmanız ilginç
Aslına bakarsan pek fark etmez, sen bu ihlali yaptığında sana pm'den bu hatayı bildirmeye çalışmadım fark ettiysen. Rolünü sürdürür, bitince şikayetini açarsın; eğer hatalıysak tarafımıza lütfen şikayet açın, savunmamızı yapalım ve konu kapansın.

#3 - 20.11.2021 02:05
Canısı niye şikyat açıyım her şey şikayet mi? Ben sizin gibi görmüyorum hatanızı size söylüyorum öğrenin işte bir daha yapmayın illa ceza yoluylamı öğreniceksiniz :D

#4 - 20.11.2021 13:06
Olayın içinde bulunuyordum, SS bana ait. Sürekli Roleplay diye bir kural bulunmakta, kuralları naçizane bir şekilde tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

#5 - 20.11.2021 13:14
Olayın içinde bulunuyordum, SS bana ait. Sürekli Roleplay diye bir kural bulunmakta, kuralları naçizane bir şekilde tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Kanka kural ihlali yapıyorsunuz ona rağmen role uyuyorum zaten sadece yaptığınız hatalı olduğunu /pm'i kapatığınız için /do dan belirtiyorum ufacık yazı ne battı. Aslında yazıyla alakası yok o kadar kinlisiniz ki 3 tane şikayet oluşturmuşsunuz hakkımda 1 saatde ama işin komik kısmı hiç birinde bir hatam yok hepsinde kendinizin hatasını göstermişsiniz. Ne diyim ki, iyi roller :D

#6 - 20.11.2021 18:03

Kanka kural ihlali yapıyorsunuz ona rağmen role uyuyorum zaten sadece yaptığınız hatalı olduğunu /pm'i kapatığınız için /do dan belirtiyorum ufacık yazı ne battı. Aslında yazıyla alakası yok o kadar kinlisiniz ki 3 tane şikayet oluşturmuşsunuz hakkımda 1 saatde ama işin komik kısmı hiç birinde bir hatam yok hepsinde kendinizin hatasını göstermişsiniz. Ne diyim ki, iyi roller :D

Sizlere herhangi bir OOC kinimiz bulunmamakta. Keza discordunuza girip ;
Spoiler: GösterGizle

Böyle kışkırtmaya çalışan biz değiliz. Teşekkürler, bu konudaki yorumum bu kadardı.  :sampanya:

#7 - 21.11.2021 00:01

Sizlere herhangi bir OOC kinimiz bulunmamakta. Keza discordunuza girip ;
Spoiler: GösterGizle

Böyle kışkırtmaya çalışan biz değiliz. Teşekkürler, bu konudaki yorumum bu kadardı.  :sampanya:

Frank Morello'nun anneme ettiği küfürleride ekleseydin :D Ha doğru DC kanıt olarak geçmiyor rahat rahat sövün. Komiksiniz kankam

#8 - 21.11.2021 21:31
Merhabalar,

Şikayet incelendi, herhangi bir şekilde büyütülecek bir ihlal görülmüyor, bu sebepten dolayı kilit, arşiv.