öncelikle merhaba,
kesinlikle hiçbir şekilde DM yoktur, gerekli rollerin akibinde bu rolü yapmış bulumaktayım şöyle göstereyim
öncelikle crenshawn taraflarından geçiyordum ve bir kişi ile görüşmek için durdum, arkadaşım yanımdaydı bu vakitte iki kişi beraberdik
sonrasında sohbet ettik ve araç tutkunu bir karakteri oynadığım için o bölge için bir slang söylemiş gibi oldum tam slang etmedim ama
o da karşılıklı kendi şahsıma slang etti ve küfürleştik, sonrasında kendi bölgeme küfür etti ben ona ettim.
ertesi akşam bu konutlara sıkmayı planladım ve aracıma bindim, rolü gerçekleştirdim hiçbir şekilde dm kastlı bir şey yoktur
gerekli ssler;
burada sadece araç tutkumluğum ile bir laf söyledim, kesinlikle karşıdakilere laf çarpıtmadım;
sonrasında o bölgeden olan arkadaşlar şahsıma laf çarpıttı;
sonrasında "idlewood'u sikeyim" yazdı, slanglaştık, bunlar ağır bir şey koskoca mafya oluşumunun raconunu yumuşatacak şeyler diyorlar;
jargonlar devam etti, gerçekten realizm kapsamında bu silahlı rolü yapmış bulunmaktayım eğer bu rolü yapmasaydım oluşumumun yüksek bireylerinden Tina Vuantel tarafından öldürülürdüm ve realizm'e uymazdı. slang'lar devam etti;
bu sslerin arasında çooook slanglar döndü, son ss'imden sonra hala slanglara devam etti onları atmadim giriş gelişme sonuç şeklinde rol yaptim hiç bir dm kapsaminda bir rol düşünmedim. diyeceklerim bu kadar, vice roleplay oyunu yönetimine ve oyuncularına iyi roller dilerim esenlikler