Konu: Deatmach gereksiz DM  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2021 13:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin_Shaw, Truman_Marcellus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deatmach DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben idlewood tarafında oturan adamlara burada oturmaması gerektiğini söyledim, burada sadece çete liderleri olabilir falan dedim şakasına bu adamlarda siktir git sana şimdi sıkarız falan dediler bende gereksiz yere sıkamazsınız dedim sonrasında pizzastack'ın önünde bana birisi pompalı birisi de Deagle ile sıktı. Bu olayı biz BRAWL ile veya konuşarak halledebilirdik bunlar gerçek hayatta herkese pompalı mı çekiyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/838855709712973825/911560634850762752/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.11.2021 14:01
@Noxli @BigDrill Savunmanızı yapın.

#2 - 20.11.2021 14:14
Merhabalar. idlewood'da rol yaparken bu arkadaş yaklaştı yanımıza ve agresif rol yapmaya başladı. "Abiler sizi öldürür gibisinden" buranın abileri var sizi döverler. Gitmesini söylediğimizde bize küfür etti sornasında pizza stack'a koşmuş orada vurduk. Hem arkadaşın trol olduğunu düşünüyorum çünkü bize "buranın raconu size yakışmaz" gibisinden cümleler kurdu. Savunmam budur.

#3 - 20.11.2021 14:14
Merhaba, arkadaş Troll gibi birşeydi anlıyamadık, sonra rolle girdik rolde sokağımızın koltuğundan bizi kaldırmaya çalıştı bunu baya bir tekrarlardı sonra çok sinirleniyorum fln dedi bizde git dedik zaten rolller ss de gözüküyor gerçekte sen bir Blood sokağına yada bir çete sokağına girsen böyle tavır uydursan zaten ölmen le demen bir olur. Yani sen böyle birşey yapsan Realist gözden bakarsak ölürsün bizde öyle baktık yani yaptığın rol pek doğru değildi.

#4 - 20.11.2021 14:20
ek olarak; Troll'den kastımız budur gerçekten orada takılan birisine bunu söylemesi. "Bu olayı biz BRAWL ile veya konuşarak halledebilirdik bunlar gerçek hayatta herkese pompalı mı çekiyor?" böyle bir açıklama koymuşsun senin orada oturan birine bu kelimeyi deme hakkın varmı dostum? veya gerçek hayatta birine küfür edersen inan o seni böyle karşılayabilir.
« Son Düzenleme: 20.11.2021 14:46 Noxli »

#5 - 20.11.2021 14:53
Birtane Gangster Videosu atabilirmiyim? realist bakımdan göstermek amcıyla sıkma var ama birşey olurmu? @Lia

#6 - 20.11.2021 14:55
Birde sen bizim çete lideri olmadığımızı nereden biliyorsun? Orada oturan çete lideri olsa ne olucak? belki biz ic olarak sokağın lideriyiz ee bunu nereden anlıyorsun dostum?

#7 - 22.11.2021 17:04
Savunmalar yeterli, ceza verilmeyecek.