Konu: [17.11.2021 - maske23941] dm  (Okunma sayısı 308 defa)

#0 - 17.11.2021 12:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske23941 (kim olduğunu bilmiyorum, yönetim taglarsa sevinirim)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Barnato @zift in kift

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.21, 00:25.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kasparov birliğinde sanırım. Kasparov oluşumundaki outsider arkadaşları sistemsel yaralıya düşmek üzereyken kendi isteğiyle oyundan çıkıyor. Bir outsider için mekan basıp herkesi vurmak saçmalıktan ibaret.  :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Olayın akışı yoğun olduğu için hasarlarımın ekran görüntüsünü almadım. Silah ile düşürüldüğümü oradaki herkes biliyor.  (sopa sistemsel yaralıya düşünce elime geldi)
Ek açıklamalar(varsa): noob dm atanlar vardı da gerek yok

#1 - 17.11.2021 12:46
Sana outsider olduğumu kim söyledi?  O:-) :garip: ::) :D ??? garip bir arkadaşsın. Neyse sizlere iyi roller kardeşlerim.

#2 - 17.11.2021 12:50
Sana outsider olduğumu kim söyledi?  O:-) :garip: ::) :D ??? garip bir arkadaşsın. Neyse sizlere iyi roller kardeşlerim.
çünkü tüm iletilerine baktım ve asso hak edecek hiçbir şey yapmamışsın. şikâyete dahil değilsen çıkabilirsin.

#3 - 17.11.2021 12:51
foruma ss atanlarmı rol yapıyor sadece kanki hayatın samp olmuş  :D

#4 - 17.11.2021 12:53
benim yorumum da dahil alakasız yorumların silinmesini istiyorum. şikâyete dönelim.  :D
« Son Düzenleme: 17.11.2021 12:57 gerçekçeteci »

#5 - 17.11.2021 13:36
Savunmanız bekleniyor. @Gustavo

#6 - 17.11.2021 16:52
Merhabalar, öncelikle iyi forumlar dilerim. Savunmamı yapıyorum; Aznavor Wahlberg karakteri ile Tamar Bartoghimeos karakterinden hotline için bir mekanı izleme görevi almıştık o sırada Aznavor karakteri mekanı izlerken bende arabamı almaya gitmiştim izleme mekanına geri döndüğümde ise Aznavor karakterine saldırıyorlardı birkaç kişi tek başıma müdahale edemeyeceğimi anlayınca hotline önemli bir görev olduğu için birlikteki üst rütbeli arkadaşıma sms attım ve yardım istedim, ardından yaklaşık dört araba falandık arkadaşlar sopa ve yumruk ile saldırmaya devam etti bende kendimi ve birlik üyelerimi korumak amacı ile silahıma başvurdum burada dm olduğunu düşünmüyorum. Aznavor'n benden yardım istemesi ve benimde birlik arkadaşlarımı çağırmamın kanıtını yetkili arkadaşlara sunuyorum. Savunmam bu kadar karşı taraftan ileti gelmediği sürece ileti yollamayacağım sonuçlanabilir.  :sampanya:

« Son Düzenleme: 17.11.2021 17:01 Gustavo »

#7 - 17.11.2021 18:48
Yukarıdakileri tek bir cevapta toparlamak istiyorum. Birliğindeki eski üyen saçma rol yapıyor ve karakterler arasında basit bir kovma, kavga çıkıyor. Bölgeyi beş araç zaten basıp üstünlüğü sağlamışsınız. Oyundan kendi isteğiyle çıkan arkadaşın bana saldırıyor ve ben de doğal olarak kendimi savunuyorum, onu düşürmemin ardından 

streetboss ne alakaysa outsiderini korumak için tekrardan bana saldırıyor. bu durumda benden bir hamle gelmeden sadece kendimi korumaya devam ediyorum. streetbossun bana saldırmaya devam ederken araçtan silahın ile inip beni vuruyorsun ki bunu yapmak için geçerli bir sebebin yok.
Tamamen yanlış anlaşılmanın sonucunda çıkan kavga rolü neden silahlı bitiyor?
(düzeltme) orada sadece ben vardım ve sopa, kesici alet ya da ateşli silah barındırmıyordum, kullanmıyordum. Bunu da göz önüne alıp yukarıdaki cevabında söylediğin yalanın kanıtını bekliyorum.

#8 - 17.11.2021 20:18
Yalan falan söylediğim yok Ron karakteri ilk geldiğimizde sopa ile arabalara vurmaya başladı, ilk önce bu yalan olayını aklından çıkmasını istiyorum. Streetboss karakterine saldırıyorsun veya o sana saldırıyor ne yapmamızı bekliyorsun burada çekirdek alıp izleyelim mi? Her neyse orada tek sıkan kişi bende değilim sanırım bana kin besliyorsun tek benim adımı şikayete eklemişsin. Uzatılacak bir şeyin olduğunu düşünmüyorum ben her şeyimi role uygun yaptığımı düşünüyorum dostum sende bunu yanlış gördüğün için şikayet açmışsın bırakta kararını yetkili arkadaşlar versin. Tekrar dile getireyim ortada bir yalan yok. O sırada rol yaptığım kişilerde zaten Ron'n sopa ile arabalara vurduğunu gördü ardından Ron karakteri kendini iş yerine kitledi orada tek senin kalman gayet normal. Tek sıkan kişi ben olmadığıma rağmen tek beni şikayete eklemen ben burada bir şey ararım doğal olarak herkes arar kinin varsa özelden ulaşabilirsin konuşuruz. İyi forumlar, iyi roller dilerim. Sonuçalabilir daha fazla ileti kirliliğine gerek olduğunu düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 17.11.2021 20:20 Gustavo »

#9 - 18.11.2021 12:19
Sayı olarak epey üstünsünüz, silah çekmek yerine sopa veya yumruklarınız ile tepki verseydiniz bir problem olmazdı fakat silah çekmeniz yakışmamış. Brawl Kural İhlalinden ceza alacaksınız.