Konu: [15.11.2021] Einar_Alfson @MertX  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.11.2021 21:25
Kişilere sadece laf attım. Laf atmak illegal ise ikinci ss'de sende küfür ediyorsun. Birde bu server'a rol yapmak için giriyorum o konuda sıkıntın olmasın. O:-)
Bende rol yapmak için girdiğim için hani karşılık veriyorum, onca küfüre susamaz karakterim değil mi?

Güvenli bölgede küfür etmek yasak olduğunu iddia ediyorsan senin de ceza alman lazım, kendinde sahip çıkıp bir şey demiyebilirdin.

Kardeşim anlamak istemiyormusun? Durup dururken güvenli bölgede küfür etmek var, bir de karşılık vermek var. Ben rolümün gereğini yaptım, herhangi bir kusurum olursa da yetkili arkadaşlar ilgilenir sen hiç merak etme. Dün gelmiş karakterime or**bu" diyorsun, polise şikayet ettim seni. Sonra döndün geldin seni öldüreceğim diyip bir daha küfür ettin. Şimdi de gelmiş, NOKTALAMA İŞARETLERİNE uymadan DURUP DURURKEN KÜFÜR ETTİN. Birisi sana sataşmadığı hâlde, role dahil olmadığın hâlde?
Bruh :garip:
Kanka polisi arıyorsun aranma kaydı oluşturuluyor bir de sana karşı bir şey yapmadık diyorsun. Yani aranma kaydım olması size karşı bir düşmanlığımın olmasına yeter.

Güvenli bölge de hakaret etmeni gerektirmez.
Orasına ben karar veririm.
Veremezsin kardeşim, yasak. Buna da yetkililer karar verecek. Uzatma daha.
Bro fazla kin iyi değil, ilk defa hakaret ettiğim için şikayet ediliyorum. İnsanlar ile ilişkilerini düzeltmen gerek bence.
Hakaret evet genel olarak AGRESİF rol dostum.

#11 - 16.11.2021 15:38

Noktalama işaretlerini öğretmek lazım hı?

#12 - 17.11.2021 17:26
Karakter Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.