Konu: [15.11.2021 - Javier_Sanhueza] Sözlü Taciz  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2021 19:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javier Sanhueza - @lider poison

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir.
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Bütün taciz/tecavüz rolleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lulu Mueller karakteriyle barmaidlik yaparken Javier Sanhueza karakteri "Sende bunların hiçbiri yok, sadece cinsellik için seni beğeniyorum." diyerek sözlü tacizde bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 15.11.2021 19:22
böyle bir ithamda bulunman hoş olmamış, nerde taciz var

#2 - 15.11.2021 19:30
Barmaidlik yapıyorum orada, karakterin kurduğu cümle ile Lulu'yu sözlü bir şekilde taciz ediyor. Bu tarz rollerden rahatsızlık duyuyorum, yapacağın bir savunma da yok zaten.

#3 - 15.11.2021 19:32
Savunma yapmadığımı anlamak için 3000iq olmana gerek yok, taciz nerede basit bir soru soruyorum nerede taciz var. Sıradan bir cümleden bile rahatsız oluyorsan ciddi anlamda tedavi görmen gerekiyor.

#4 - 15.11.2021 19:35
Görüntüleri olayın yaşanmasından 6 dakika sonra çekmenden anlıyorum ki; rolün devamı hoşuna gitmemiş, sırf rol hoşuna gitmediği için hırsını böyle çıkarmana gerek yok.  :)

#5 - 15.11.2021 19:49
Yazdıklarına dikkat etmelisin, şikayet açmayı düşünmüyordum çünkü senin gibi insanlarla uğraşmaktan çok sıkılmıştım ama şuan görüyorum ki açmam çok yerinde olmuş. Hırs yaptığım falan da yok, hırs yapacağım bir durum yok ortada. Karakterim sözlü bir şekilde taciz ediliyor, kural ihlali olduğunu düşündüğüm için şikayet açtım. Attığın toksik iletilere daha fazla yanıt vermeyeceğim, iyi akşamlar dilerim.

#6 - 15.11.2021 23:04
Spoiler: GösterGizle

@ellypop aşağılayıcı bir şey yok

#7 - 18.11.2021 11:41
Bu tarz olaylarda direkt rolden çıkabilme hakkına sahipsiniz. Ortada ceza verilecek büyük bir durum da yok. Şikayet edilen taraf özellikle bu tarz şeylerde dikkat etmeli. Bu seferlik kilit.