Selamlar herkese! Herkes kendisini az buz tanıtmış, bende eksik kalmayayım istedim.
Adım Deniz. Yaklaşık olarak altı veya yedi yıldır RP sunucularında oynamaktayım fakat son iki yıldır ara vermiş durumdaydım ki bu sunucuyu bulana dek.
İstanbul'da yaşıyorken İstanbul Aydın Üniversitesini bilenler vardır, orda bilgisayar üzerine bir bölüm okuyordum. Üniversiteyi gelince tüm akrabalarda hazır Kanadada yaşıyorken Toronto'ya taşındım. Geldiğim zaman az buçuk ingilizcem vardı tabii ama burda insanlar çok daha akıcı ve hızlı konuştuğu için anlamakta çok zorlanıyordum şimdi durum daha farklı. İlk zamanlar akrabalarım ile yaşıyordum fakat şuan kendi evime çıktım, yaklaşık yedi aydır tek yaşıyorum. Unutmadan, on bir ay önce buraya geldim ama dışardan göründüğü gibi cennet falan değil ama bu konuya hiç girmiyeyim genede.
Kendimi bildim bileli kompozisyon, makale yazmayı severim ve bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum. Türkiye'de yaşarken altı yıl muaythai sporuyla uğraştım maçlara çıktım derecelerim var. Türkiye şampiyonuyum yazarsam birileri "bu sporu yapan herkeste Türkiye şampiyonu len m*" yazmasın diye yazmayacağım

Sonuç olarak konu başlığına itafen yalnızlık harbi zor geliyordu başlarda ama okadar alıştım ki şuan bir arkadaş edinesi bile gelmiyor. Hayat tuhaf, anlık kararlar ve istemler sonucu değişebiliyor. Şuanda inşaat işi ve bazen kuryelik yapıyorum ama sanırım burda boksa devam edip başarımlar elde etmeyi planlıyorum, bilmiyorum. Bu konuda henüz karar veremedim. Asla kavgacı biri şimdiye kadar olmadım her zaman birleştirici, yapıcı oldum fakat Allah yukarda bazıları laftan anlamıyor sadece ozaman şiddete başvurmak gerek. Geceleri gözlerimi yummadan evvel kitap okuma seansları falan derken uykuya dalarım. Çabuk sinirlenen bir yapım var ama birisini kırdığımda da pişman oluyorum sonrasında gidip özür diliyorum, saçma-sapan bir huyum. Saygısızlığa tahammülüm yok. Yapmam, yapanlada aynı ortamda bulunmam muhabbete bile girmem karakter değişmez neysek o bu yüzden kes gitsin muhabbeti uğraşma.
İnsanlar genelde tuhafsın, ilginçsin falan der belki de öyle yada herkes aynı.
Yazdığım yazıyı merak edip okuyan birisini daha fazla uğraştırmamak için konuyu burda noktalıyorum, herkese iyi günler! Öpüldünüz.
Merak edenler için "Spoiler" içerisinde fotoğrafım:
https://www.hizliresim.com/516x3pw >Fotoğraf Link