0:26'da baz alırsak, Brogan karakterinin önünde Hans Eward karakteri var, Hans Eward karakterinin arkasında Burgle Macrox karakteri bulunuyor ki karakterimin önüne geçtiğinde ona da bir tane sıkıyorum buraya kadar senin çektiğin ve yazdığın kanıtlarını şikayete göre de video kanıtlarını
senin demene göre destekliyor. Valentino Maximilano karakterine ilk mermisini arabadayken atıldı, Valentino Maximilano karakteri sıktıktan sonra harekete geçtiğinde orada bir kaç saniyelik ufak kesit var " 0:23 - 0:31 " saniyeleri arasında lag giriyor araca da dikkat ederseniz. Araç hatta sağ tarafa doğru kayarken tekerlekleri bariz şekilde çapraz gidiyor ki bunu lag diye savundurmuyorum, aşağıda açıklamaya devam edeceğim. Karakterim zaten Valentino Maximilano karakterine öncelik olarak sıktığında hiç kaçırmamaya da devam ederdi, Yukio Alas karakterinin canı da az ki ben tek başıma sıkarken siz kaçtıktan sonra araçlara da mermi geliyor. 5-10-15 canı olan veya bir mermi ile düşebilen bir karakteri hile olacak kişi zaten orada özellikle R20 olmasına rağmen kaçırmadan hood bölgesinde karakteri yaralıya düşürebilirdi.
Bu videoda da o arkadaşın benim ismimi karalayıp yok drift cleosu vesairesinden prim kasarak hileci hurdacıya çıkartmasına da şaşmamalıyım, onun için yorum yapmayacağım. İkinci videoda gördüğünüz gibi videonun normal versiyonu var, şimdi atacağım 1 saniyeden az olan kesite ise kişinin kaçamayacağı bir şekilde düşecek olan canının azlığıyla beraberinde aracının önüne de mermi düşüyor, bu demek oluyor ki ben orada kişilere crosshairi tutarken gittikleri tarafa doğru ateş açtığım bariz belli.
Önüne düşen merminin ekran görüntüsü, canı da belli. Hile açan birisi hiçbir şekilde hedefinden şaşmaz.
Yani kısacası insanları böyle 3. parti yazılım muhabbetleriyle karalamaya çalışmanız gülünç durum, burada tek savunmam bu şekildedir. Sizin çektiğiniz videolarla beraberinde bana savunma çıkarttığınız için sadece teşekkür ederim, gerisi yöneticilere kalmış bir şey. İyi forumlar.