Konu: Brogan Fitzgerald - Hile Kullanımı (Aimbot)  (Okunma sayısı 1377 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2021 20:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brogan Fitzgerald @Levithian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: GLM Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.10.2021 21:32+

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video içerisinde her şey açıklandı, gösterildi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayete gerçek anlamda hileleri tanıyan ve bilen, tespit edebilen bir yetkili bakarsa sevinirim. Her şey videoda gösterildi.

#1 - 17.10.2021 20:53

0:26'da baz alırsak, Brogan karakterinin önünde Hans Eward karakteri var, Hans Eward karakterinin arkasında Burgle Macrox karakteri bulunuyor ki karakterimin önüne geçtiğinde ona da bir tane sıkıyorum buraya kadar senin çektiğin ve yazdığın kanıtlarını şikayete göre de video kanıtlarını senin demene göre destekliyor. Valentino Maximilano karakterine ilk mermisini arabadayken atıldı, Valentino Maximilano karakteri sıktıktan sonra harekete geçtiğinde orada bir kaç saniyelik ufak kesit var " 0:23 - 0:31 " saniyeleri arasında lag giriyor araca da dikkat ederseniz. Araç hatta sağ tarafa doğru kayarken tekerlekleri bariz şekilde çapraz gidiyor ki bunu lag diye savundurmuyorum, aşağıda açıklamaya devam edeceğim. Karakterim zaten Valentino Maximilano karakterine öncelik olarak sıktığında hiç kaçırmamaya da devam ederdi, Yukio Alas karakterinin canı da az ki ben tek başıma sıkarken siz kaçtıktan sonra araçlara da mermi geliyor. 5-10-15 canı olan veya bir mermi ile düşebilen bir karakteri hile olacak kişi zaten orada özellikle R20 olmasına rağmen kaçırmadan hood bölgesinde karakteri yaralıya düşürebilirdi.

Bu videoda da o arkadaşın benim ismimi karalayıp yok drift cleosu vesairesinden prim kasarak hileci hurdacıya çıkartmasına da şaşmamalıyım, onun için yorum yapmayacağım. İkinci videoda gördüğünüz gibi videonun normal versiyonu var, şimdi atacağım 1 saniyeden az olan kesite ise kişinin kaçamayacağı bir şekilde düşecek olan canının azlığıyla beraberinde aracının önüne de mermi düşüyor, bu demek oluyor ki ben orada kişilere crosshairi tutarken gittikleri tarafa doğru ateş açtığım bariz belli.

Önüne düşen merminin ekran görüntüsü, canı da belli. Hile açan birisi hiçbir şekilde hedefinden şaşmaz.

Yani kısacası insanları böyle 3. parti yazılım muhabbetleriyle karalamaya çalışmanız gülünç durum, burada tek savunmam bu şekildedir. Sizin çektiğiniz videolarla beraberinde bana savunma çıkarttığınız için sadece teşekkür ederim, gerisi yöneticilere kalmış bir şey. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.10.2021 04:28 Levithian »

#2 - 17.10.2021 20:58
Tam olarak bu yüzden bu konulardan anlayan bir yetkilinin bakmasını istiyorum.  :) Her hile düşündüğün, bahsettiğin kadar basit değil. Belki kullanıyorsun ve biliyorsun, bunu bildiğin için böyle bir savunma yapıyorsun. Belki de gerçekten kullanmıyorsun ve bilmediğin için böyle bir savunma yapıyorsun. Ben ilk seçeneği işaretliyorum, karar yöneticide. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.10.2021 21:03 Alas »

#3 - 18.10.2021 21:22
Tam olarak bu yüzden bu konulardan anlayan bir yetkilinin bakmasını istiyorum.  :) Her hile düşündüğün, bahsettiğin kadar basit değil. Belki kullanıyorsun ve biliyorsun, bunu bildiğin için böyle bir savunma yapıyorsun. Belki de gerçekten kullanmıyorsun ve bilmediğin için böyle bir savunma yapıyorsun. Ben ilk seçeneği işaretliyorum, karar yöneticide. İyi forumlar.

Burada yargısız infaz gösterip videonu detaylı şekilde izlersen lag girdiğini göreceksindir. Benim karakterim orada bir saniyelik lag ile sola doğru animasyon bozmadan kayarken Jester marka aracın sağa doğru kaymasını da yöneticiler doğrulayacaktır. Bir oyuncuya eskiden drift cleosundan ceza yedi şimdi de aimbotu vardır dedikten sonra 4000+ saatimi heba edecek birisi olduğumu görmedikçe kimse yargılayamaz. Hakkımda ki seçeneklerini arkadaşlarınla paylaşabilip istediğini işaretleyebilirsin. O yüzden düşüncelerini kendine saklayıp forum polemiği yerine yönetici kararına bırakıyorum, savunmam burada ek olarak yukarıda da detaylı şekilde belirttim.
« Son Düzenleme: 18.10.2021 21:26 Levithian »

#4 - 19.10.2021 19:34
2013 yılının sonundan beri samp oynuyorum, birçok şey gördüm ve birçok şey ile karşı karşıya kaldım. Lag yüzünden flickshot atıldığını ilk defa senden duyuyorum. Yönetici kararına bırakıyorum.

#5 - 21.10.2021 03:08

#6 - 21.10.2021 11:56
Oyuncu şikayetleri kuralları gerekçesiyle @aDoSa284 kullanıcısı susturuldu, yorum kaldırıldı.
Şikayette adınız geçmediği sürece hiçbir şekilde ileti gönderemez veya müdahil olamazsınız.

Şikayet incelenmeye devam ediyor.

#7 - 31.10.2021 19:04
Kişi zaten @Thorin tarafından başka bir yerde de hile kullandığı için yasaklanmış. Bu şikayette bunu desteklemiş olur, banı açılmazsa sevinirim. İncelemelerin için teşekkürler. @Thorin  :o :vice:
« Son Düzenleme: 31.10.2021 19:06 Alas »

#8 - 13.11.2021 03:31
Karakter yasaklı.