Konu: [25.10.2021] Rashad_Fowler (Silent Aimbot/Q-E BUG)  (Okunma sayısı 634 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.10.2021 20:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rashad_Fowler @Leriwonas 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @fletcher 
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Silent Aimbot   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle iyi günler. Dün gündüz saatlerinde Rashad Fowler karakteri ve arkadaşının sebepsiz yere hood bölgemize saldırı düzenlemesi/vurulması ile başlayan olaylar neticesinde kendisine birliği tarafından para cezası kesildi. Parayı bize ödemediği için kendi birliği tarafından CK izni verildi. Kişi ile çatışmaya dahil olduk, kendisini öldürdük. Bariz bir şekilde hile açtığını fark ettik, yeterince kanıtımız olmadığı içinse şikayet açmamıştık fakat kendisinin youtube kanalına yüklediği video içerisinde pompalı ile duvara mermi atarak 40 hasar verdiğini gördük. Silent aimbot kullandığı için bu şikayeti açıyoruz, video yavaşlatılarak izlendiği taktirde yönetici de görecektir. 1:25-1-27 arasında hızı 0.25'e alırsanız maskeli birlik üyem Ryan'a ilk mermiyi atıyor ve 38 hpsi kalıyor. Ardından Rashad_Fowler duvara mermi atıyor, Ryan ile alakasız bir noktaya mermi atılıyor. Tam olarak 38 hasar veriyor, kişi ölüyor. Artı olarak Q/E BUG yaptığı videoda gözüküyor.  Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Adalet mülkün temelidir.
« Son Düzenleme: 25.10.2021 21:01 prestij39 »

#1 - 25.10.2021 21:17
Selam, iyi akşamlar. Ryan'a attığım mermilerin hasarından bahsedilmiş "Shotgun bildiğiniz üzere oyunda hasarı fazlaca olan bir silah." Duvar'a sıkıp adama gittiği konusu ahşapların "Rengi" aynı olması sebebi ile öyle gözüküyor, ek;"Mermiler yere sıkılıyor ve birkaçı adama isabet ediyor zaten canı düşük." video da hiçbir şekilde hile kullanılmamıştır. Adalet mülkün temeli bunu herkes biliyor. İyi forumlar.

E/Q konusuna gelecek olursak bahsettiğini anlayamadım, açıklarsan savunmamı yapabilirim.

Elimde birkaç ekran görüntüsü var fakat mesaj fazlalığı ve görüntü kirliliği olmaması adına mesajımı değiştiriyorum.

« Son Düzenleme: 25.10.2021 21:21 Leriwonas »

#2 - 25.10.2021 21:32
İyi günler. Video yavaşlatıldığı vakit mermiyi nereye attığınız gözüküyor. Shotgun saçmaları ile 38 damage vurmanız mümkün değil. Yöneticinin videoyu yavaşlatarak incelemesini talep ediyorum, shotgunun hasarını bizler de biliyoruz. Shotgun fiziklerine göre mermiyi tam oturtamazsan, saçmaların denk gelirse verebileceğin en fazla hasar 9-15 arası olur. Genellikle daha da düşük hasarlar verirsin. Senin crosshairin adamdan bağımsız, temas eden şey saçmaların fakat 38 hpli herife tek attın. Burada silent aimbotunuz, bariz gözüküyor. Tekrar bir post göndermeyeceğim, karşılıklı tartışmalara girmeyelim. Silahınızı ekran görüntüsünde belirttiğim noktaya ateşliyorsunuz sonrasında crosshairinizi Ryan'ın üstüne getiriyorsunuz. Videodan ise ateş etmediğiniz, crosshairi oraya kaydırdığınız kısmın ssini atıyorsunuz. Yöneticileri yanıltmayalım.

« Son Düzenleme: 25.10.2021 21:35 prestij39 »

#3 - 25.10.2021 21:50
Asla yöneticileri aldatma gibi bir çabam yok. Shotgun bildiğiniz üzere saçma atan bir silah, saçmaları ile "38" hasar vurmam nasıl mümkün değil ki? Gayet normal bir hasar değeri. Elbette videoyu yavaşlatarak bende izledim ama sizinle aynı kanaate varamadım, üzgünüm. Crosshairim adamın üzerinde onu takip ediyor bağımsız değil. "38" HP oldukça düşük bir can ve tek attığımı söylüyorsun ben teklik bir durum göremiyorum iki defa sıkıyorum ve ikisinde de mermilerim isabetli. Karşılıklı tartışmaya girmeyebiliriz senin fikrin, ben savunmamı yapacağım. İyi forumlar. Senin dediğine göre "Videodan ise ateş etmediğiniz, crosshairi oraya kaydırdığınız kısmın ssini atıyorsunuz." dedin fakat tam tersi benim attığım kısım ilk ateş ettiğim kısım, yöneticiler inceledikten sonra farkına varacaktır, tekrar izleyip farkına varabilirsiniz ateş açtığımı zaten bir ekran görüntüsü ile göstereyim tekrardan.

#4 - 26.10.2021 23:32

Bunuda eklemek istiyorum.

#5 - 27.10.2021 12:15
Mermiler sıktığım yerlere isabet ediyor, hasarlar kaydı için teşekkürler. Kendi arkadaşlarıda hasar vermiş canının az olduğunu burada da farkedebilirsiniz. İyi forumlar.

#6 - 27.10.2021 12:47
Mermiler sıktığım yerlere isabet ediyor, hasarlar kaydı için teşekkürler. Kendi arkadaşlarıda hasar vermiş canının az olduğunu burada da farkedebilirsiniz. İyi forumlar.

Chanis Mozard rol ortamında yok, geçmişten kalan hasar. Onun altında ateş eden maskeliyse benim. En güncel hasarlar ise altta sıra olmuş, farkındaysan. Crosshairin adamın üstünde dahi değil, yavaşlatılarak izlenilebilir. Pompalı ile böyle bir hasar verebileceğinizi düşünmüyorum. Yönetim ekibi de gerekli testleri yapabilir.

#7 - 27.10.2021 21:25
İkimiz de arkadaşı karın bölgesinde vuruyoruz fark ettiyseniz hasarlar aynı, sol kola sıktığım hasarda ise 9.9 yazıyor. Diğer hasarlar vücudun "skin'in büyük" olan kısımlarına denk geliyor. Anormallik bir durum göremiyorum. Test elbette yapılabilir. İyi forumlar. ek;" Diyeceksin, sağ el 33.0 yazıyor buna ne diyeceksin?" saçmaların hepsinin üzerine gelme yüzdesini bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Attığım hasar epeyce fazla fakat şahıs benim altımda konum alıyor ve benim için yakın bir mesafe denk gelmiş olabilir.

#8 - 10.11.2021 23:01
Uzun bir süre incelendi. Şikayette hile kullanımı bulunmuyor.