Konu: Türkçe terim  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2021 18:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bashir_Akhmadov @SALVO180KM
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roldeki Kasparov ve Buffalo üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekte mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türk rolleri (Direkt olarak Türk kökenli karakterlerin rollerini yapmak ve bunun beraberinde bir Türk gibi rol yapmak, Türk geleneklerini rollere dahil etmek de aynı oranda yasaktır, ağır cezalar alabilir&sunucudan uzaklaştırılabilirsiniz, sunucunun etik kurallarına tamamiyle aykırıdır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi içeri giriyor ve içeri girerken böyle bir rolde bulunuyor. /soru ile sorduğumuzda yapılmaması gereken bir rol olduğunu öğreniyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması.

#1 - 03.11.2021 18:56
Merhaba bu (S*k) kelimesini burada yazmak istemiyorum ama İngilizce karşılığı olduğunu biliyorsunuz, ihlal yaptığımı düşünmüyorum karakterim biraz alaycı bir tip ve böyle tekerleme tarzı kelimeleri kullanabiliyor. Benden Türk dil öbeğine roleplay için özel kullanılacak tekerleme tarzı sözler kazandırmamı beklemeyin lütfen, bu açılan şikayetlerin tamamen ooc kin kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İnanamazsınız ama dün arkadaşın birisi Tank kullanmamdan şüphelenip şikayet açmış hileci bugger bölümünden bakabilirsiniz, biz cevabımızı 15 temmuzda verdik  :garip:

#2 - 03.11.2021 18:58
Dostum dediğim gibi /soru'dan soruldu, böyle bir cevap alındı. Forumda ne yazık ki boş boş kavga veya laf dalaşına girmiyorum. Admin kararını bekleyebiliriz, iyi forumlar.

#3 - 04.11.2021 09:07
Her ne kadar karşılığı olsada kalıplaşmış ve Türkçeyle özdeşleşmiş cümleleri rolde kullanmamalısınız.

Çok görülen bir durum değil. Emsal teşkil etmesi için kişi bu seferlik uyarılacak.