Konu: Güvenli bölgede saldırma.  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2021 17:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Logan_Santilli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS de var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Güvenli bölgede saldırmak ve aracımı çalmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Daha önceden olan bir kaza dolayısıyla yanıma gelip beni uyardı özür diledim kostümüm gereği sopayı elime alıp motoruma bindim ve ben motorumdayken beni yumruklamaya başladı ve motoru alıp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:   https://www.hizliresim.com/8bn06e8     https://www.hizliresim.com/jbijcl4      https://www.hizliresim.com/h9rq4vh

Ek açıklamalar(varsa):Ayriyeten rica et motorunu geri vercem diyerek kışkırttı.

#1 - 31.10.2021 17:56
şahsın forum hesabını koymayı unutmusum yanıtlara koyuyorum @LogaN

#2 - 31.10.2021 18:35
Birkaç saat öncesinde senin de dediğin gibi motorunla ram atarak aracımı bozdun ve kullanılamaz hale getirdin. Sonrasında ise bir şey olmamış gibi bölgeden uzaklaştın. Bu konuda hemfikiriz. Palyaço skini kullandığın için seni bulmak zor olmadı. Konuşmaya başladım ve sana sordum. ''Aracıma çarpıp kullanılamaz hale getiren sendin değil mi?'' Sen ise bana şöyle bir cevap verdin; ''Olabilir.'' Burada anlamanız gereken bir nokta var. Genelde ram atmak olsun, cj atmak olsun, yumruk atmak olsun bu tarz davranışları görmezden gelip rol dahilinde çözmeye çalışabiliyoruz. İnisiyatif kullanıp şikayet açmıyoruz da diyebiliriz. Ben bu arkadaşın yaptığını video kaydına alıp şikayet açmak yerine kendisine gidip rol yapma imkanı sunuyorum. Benden korkup gitmem için bana para verebilirdi, özür dileyip onu affetmemi isteyebilirdi veya bunun gibi davranışlarda bulunabilirdi. Fakat kendisi karşısında olan adamı tanımıyor, kim olduğunu, neler yapabileceğini, bir oluşuma bağlı mı, tehlikeli mi, silahlı mı, hiç birini bilmiyor. Onun yerine sopasını çıkartıyor. Buna karşılık saldırdığımı belirten emoteu yazıp gönderiyorum ve kendisini yaralı konumuna düşürüyorum. Kontağı açık olan motora biniyor, çaldığımı belirten emoteu gönderip oradan uzaklaşıyorum. En sonunda ise inisiyatif gösterip şikayet açmadığım kişi rolü ooc'ye taşıyıp motoru getirmezsem şikayet açacağını dile getiriyor. Önce reddediyorum, sonrasında ise rica ettiği taktirde motoru ona geri verebileceğimi söylüyorum. Kışkırtma söz konusu bile olamaz. Tamamen kendi iyi niyetimden ötürü öyle söylemiştim. Soru sorduğumda sopa çeken kişi o, yaralıya düşünce şikayet açan kişi de o. PM üzerinden de söylediğim gibi, ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Lütfen şikayeti incelerken söylediklerimi dikkate alın, teşekkürler.[/size]

Değinmek istediğim bir diğer konu ise arkadaşın tavırları. Kendisi PM üzerinden sürekli olarak ''Şunu yapmazsan bunu yaparım, onu getirmezsen böyle yaparım'' tarzında konuşup, konuyu büyüttüğü için rahatsız oldum ve dile getirmek istiyorum.

Gidişata göre eklemeler yapabilirim.
« Son Düzenleme: 01.11.2021 20:02 yutoalpha »

#3 - 01.11.2021 20:03
Savunma geçerli.

@LogaN koca koca harflerle savunma metni yazmayalım, bu konuda forum uyarısı verildi.