Konu: 31.10.2021, Lucas Castelllo, Jack Bright, Castucci  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.10.2021 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas Castello @umxtkabakci0  Jack Bright @spartacus  Robert Castucci @fellerTiberius 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Birlik liderini aşağılayıcı rol.
Hatalı emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.10.2021 18:08
Hatalı emote kısmıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, en azından beni ilgilendirmiyor.

Birlik liderine aşağılayıcı rol kısmına geçecek olursak rol bakımından düşündüğümüzde karakterin şehire bir veya iki gün önce gelmiş. Karakterinin lider olduğunu rollerimde bilmiyorum. Bize gelen haber bir Kübalının kaçırıldığı yönündeydi.

Rol kısmından çıkıp ooc kurallara gelecek olursak birlik liderine (aşağılayıcı) rol evet yasak. Sana rolde küfür ediyorum, boynuna tasma bağlayıp gezdirmiyorum. Herkesin ortasında seni rezil duruma düşürücek hareketler yapmıyorum, sadece küfür ediyorum. R20 olduğun için oturup seninle normal bir toplantıdaymış gibi konuşmam rol için çok mantıksız kaçar.

Özetleyecek olursam karakterine karşı küçük düşürücü bir rolüm yok. Savaşı bizim kazandığımızı, devam edersen Kuba'yı başına yıkacağımızdan bahsediyorum.

Başka bir savunmam yok, karşı taraftan atılan-atılabilicek kışkırtıcı yorumlara da cevap vermeyeceğım. Saygılı forumlar.

#2 - 31.10.2021 18:18
"Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır." belirtilen kurala uymayan bir ihlal söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Atılan SS lerde tek bir emotem gözükmektedir, bu emotede de IC olarak yaralı ve zor durumda olduğunuz belirtilmek istenmiştir.  Herhangi bir aşağılayıcı veya toxic olarak nitelendirelebilecek bir davranışım söz konusu değildir.  Savunmam bu şekildedir. İyi forumlar dilerim.

#3 - 31.10.2021 19:29
Orada karakterin yaralı ve zor durumda olduğu görünüyor zaten. Bırak bu işleri spartacus daha önce böyle emote atıp ceza yiyen onlarca insan var. Savunma için teşekkürler.

#4 - 01.11.2021 20:09
Tam olarak aşağılayıcı rol dediğimiz tabire girmiyor. Ancak Jack Bright hatalı emote kullanımından cezalandırılacak.