Konu: [28.10.2021, 22:45] Devoreaux_Nose, Cache Mining  (Okunma sayısı 459 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.10.2021 01:43
Skin reldir. Başka açıklama yapma gereği duymuyorum. Kullanıyorum.

#11 - 30.10.2021 01:51
Kolyenin İlk hali
Spoiler: GösterGizle

Kolyenin üstünde oynadıkdan sonra ki hali
Spoiler: GösterGizle

Kolye özel olarak tarafımca yapıldı.

#12 - 30.10.2021 01:54
Merhabalar, skini ben yaptım diyemiyorum çünkü texture v.b bir olay olmadı. Arkadaş bana bir kafa (head) bir kıyafet (body) attı ve bunları birleştirmemi istedi. Bu işleme Headswap adını veriyoruz. Headswap yapıp arkadaşa teslim ettim.

Şikayetteki savunmaları inceledim ve anladığım kadarıyla bir miningci tarafından skinin çalınıyor ve VK'ya yükleniyor. Headswap yaptıran arkadaşta VK gibi bir platformda paylaşıldığı için REL sanıyor. Aslında kimse hatalı değil, ortada bir yanlış anlaşılma bulunuyor. Yönetimden skin değişimi hakkı talep edip skinin değişmesini sağlayabilirsiniz.

#13 - 30.10.2021 01:56
Merhabalar, skini ben yaptım diyemiyorum çünkü texture v.b bir olay olmadı. Arkadaş bana bir kafa (head) bir kıyafet (body) attı ve bunları birleştirmemi istedi. Bu işleme Headswap adını veriyoruz. Headswap yapıp arkadaşa teslim ettim.

Şikayetteki savunmaları inceledim ve anladığım kadarıyla bir miningci tarafından skinin çalınıyor ve VK'ya yükleniyor. Headswap yaptıran arkadaşta VK gibi bir platformda paylaşıldığı için REL sanıyor. Aslında kimse hatalı değil, ortada bir yanlış anlaşılma bulunuyor. Yönetimden skin değişimi hakkı talep edip skinin değişmesini sağlayabilirsiniz.
Yanıt için çok teşekkür ederim. İki tarafta savunmasını gerçekleştirdi. YKB.

#14 - 30.10.2021 10:04
Skin değiştirme hakkı talep ediyorum, arkadaştan özür diliyorum. İyi forumlar. @Heavenly
« Son Düzenleme: 30.10.2021 10:05 Bulvarın Oyuncusu »

#15 - 30.10.2021 20:16
Merhabalar, aşağıda alıntılanan kuralda ve diğer şikayet sonuçlandırmalarında olduğu gibi;

Skinleri discord, vk ve benzeri platformun gruplarından almanız sizin sorumluluğunuza aittir ve buna dayanılan savunmaları kabul etmemekteyiz.

Bahsi geçen skin silinecek ve herhangi bir değişim hakkı tanınmayacaktır.

Alıntı
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.